Тирион лови вампири с Хал Дрого

Photo: ЕПА/БГНЕС Дънклидж със „Златен глобус“ е поздравен от Момоа.

Питър Дънклидж, познат с ролята на Тирион Ланистър от сериала „Игра на тронове“, става ловец на вампири във филм пародия по темата.

 

Според сайта „Дедлайн“ дребничкият Дънклидж влиза в ролята на легендарния Ван Хелсинг, който е тръгнал на лов за Дракула и други вампири. Джейсън Момоа, който игра Хал Дрого в „Игра на тронове“, също влиза в пародията Good Bad & Undead („Добър, лош и немъртъв“). Ван Хелсинг е сключил договор с вампир (в ролята е Момоа) да не го убива, но срещу това кръвопиецът да привлича себеподобни, които ловецът да изтребва или залавя. Момоа в момента е най-голямата екшън звезда в киното. У нас се снима в ролята на новия Конан, знаем го от „Аквамен“, „Лигата на справедливостта“, сериала „Старгейт: Атлантис“, а сега го очакваме и в „Дюн“.

Подобни статии

 • Представят 27 филма в модул на София Мийтингс

  Представят 27 филма в модул на София Мийтингс

  Филми в развитие – модулът от програмата на София Мийтингс (част от СФФ), стартира онлайн от днес. Общо 27 заглавия – 22 игрални, 2 документални и 3 късометражни, ще бъдат представени пред аудитория от фестивални програматори, сейлс компании и дистрибутори.

  66
 • По време на снимките на

  По време на снимките на "Хари Потър": Яневски летял на метла с възглавница между краката

  Станислав Яневски е летял на метла с възглавница между краката по време на снимките на „Хари Потър“. Това разкри единственият български актьор, взел участие в световна мегапродукция. На 16 май той навърши 35 г., а на 18 ноември ще празнува още един юбилей – 15 г. от излизането на „Огненият бокал“, който му даде световна слава.

  97
 • Уди Алън: Аз съм аутсайдер и филмите ми не са страхотни

  Уди Алън: Аз съм аутсайдер и филмите ми не са страхотни

  Уди Алън заяви, че спечелването на награда „Оскар“ не означава нищо за него и че никога не е правил „страхотен“ филм. 84-годишният култов режисьор каза пред "Дейли мейл", че е аутсайдер в Холивуд, въпреки че е носител на редица награди „Оскар“ и казва, че цифрите от боксофиса и лъскавите награди имат “много малко значение” за него.

  83