Точен хороскоп на седмицата от 29 ноември до 5 декември за всички зодии

Какво да очакват представителите на зодиите през седмицата от 29 ноември до 5 декември?

Седмичен хороскоп за Стрелец

Седмицата е енергична и позитивна, но значителният й минус е конфликтът между вадетеля на вашия знак Юпитер и Марс. Можете, доброволно или неволно, да нарушите собствените си обещания и да злоупотребите с доверието на другите. Направете всичко, за да избегнете това. Също така, сега категорично не трябва да се занимавате с парите на други хора и дори да ги докосвате - сами няма да забележите как те изчезват някъде.

Седмичен хороскоп за Овен

Седмицата е белязана от нарастване на амбициите, които би било желателно да се сдържат. Сега можете да се заемете с неосъществими проекти, искрено вярвайки, че ще успеете. Или давайте нереалистични обещания. Между другото, все още не трябва да вземаш пари назаем. Четвъртък и петък са продуктивни, но и стресиращи дни. Уикендът е идеален за романтика.

Седмичен хороскоп за Телец

Можете да бъдете твърде чувствителни и докачливи в понеделник-вторник. Въпреки че това са потенциално много положителни дни, вашите емоционални реакции могат да попречат на реализирането на вашия потенциал. Останалата част от седмицата е благоприятна. Ще можете да комбинирате полета на творческата мисъл с практичността на действията, а това, виждате, е невероятно успешна комбинация. Приятна изненада от любими хора ви очаква през уикенда.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Понеделник и вторник обещават да бъдат много щастливи дни. През този период можете да разчитате на подкрепата на вашите началници и влиятелни хора, а собственият ви потенциал ще бъде много висок. Ситуацията се променя от сряда, можете да съгрешите с прибързаност и пристрастни оценки. Намалете темпото, по-добре е да имате време за останалата част от седмицата по-малко, но да не правите грешки. Починете малко през уикенда.

Седмичен хороскоп за Рак

Седмицата се движи надолу. Понеделник и вторник са благоприятни (въпреки че партньорствата могат да бъдат в противоречие помежду си). Сряда и четвъртък са по-малко успешни, по-добре е да се ограничите до обичайните задачи. В петък е по-добре да не поемате нищо - все пак сте в навечерието на слънчево затъмнение. То се пада в събота и е по-добре да прекарате деня си тихо – като неделя, което обаче е добре за пазаруване.

Седмичен хороскоп за Лъв

До пълното слънчево затъмнение можете да направите много. Първата половина предоставя всички възможности за това: ще бъдете проницателни и изобретателни. Но от четвъртък е по-добре да поставите нещата на пауза, като се ограничите до минимум от най-необходимите дейности. Но през уикенда вие ще бъдете животът на всяка компания!

Седмичен хороскоп за Дева

В понеделник има отлични шансове да хванете птицата на късмета за опашката. Вашият господар Меркурий прекарва деня във връзка със Слънцето, което означава, че той ще бъде възможно най-силен и успешен. Събота изглежда като още един положителен ден - преди всичко по отношение на покупките. Останалата част от седмицата е умерено благоприятна. Опитайте се да обърнете внимание на детайлите и малките неща. И прекарвайте повече време с любимите си хора.

Седмичен хороскоп за Везни

Началото на седмицата може да бъде доста противоречиво. Но въпреки че това е чуждо на вашата дипломатическа природа, все още не си струва да правите компромиси. Трябва да защитавате интересите си. От сряда ситуацията ще се стабилизира и можете успешно да се занимавате с всеки бизнес, основното е да избягвате бързането. Почивните дни са добри за пазаруване, но много от вас ще бъдат много сдържани в изразяването на нежни чувства.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Самочувствието е страхотно качество. Но само ако не се развие в чувство за непогрешимост. За вас през тази седмица изглежда ще има само две гледни точки: вашата и грешната. Дайте възможност на другите да говорят и се опитайте да ги чуете. Това ще бъде от полза - и не само за бизнеса, но и за взаимоотношенията. Приятна изненада ви очаква през уикенда.

Седмичен хороскоп за Козирог

Ще бъдете отлични ментори. Като умело комбинирате строгостта с наградите и демонстрирате способността просто да обяснявате трудни неща, можете да направите дори небрежни ученици звезди. Най-добрите дни са вторник и събота. За вас обаче няма сериозно лоши дни в седмицата. Не се страхувайте от нови неща - ще успеете.

Седмичен хороскоп за Водолей

Успехът може да бъде постигнат чрез позоваване на проекти, които преди това са се забавили по една или друга причина. Сега те могат да намерят втори дух и да зарадват с резултатите. Внимавайте четвъртък, това е ден на конфликт. Останалата част от седмицата е относително благоприятна, почивните дни са подходящи за тренировки и дълги разходки (ако, разбира се, времето позволява). И се развеселете, общувайки с близките.

Седмичен хороскоп за Риби

Много позитивна седмица. Основното е да насочвате енергията (от която се очаква много) в мирна посока. Излишъкът може да бъде насочен към активно обучение: всеки ден с изключение на събота е подходящ за тях. Втората половина на седмицата изглежда по-благоприятна за бизнес активност, но първата половина е по-обещаваща романтично. Чувствайте се свободни да правите срещи и очаквайте приятни изненади

Подобни статии