Том Уелинг възражда „Смолвил“

Снимка: The CW Екранният Супермен ще прави анимация

Феновете на хитовата поредица „Смолвил“, която проследява историята на Кларк Кент от гимназиалните му любовни трепети до слагането на костюма на Супермен, имат повод за наздравици!

Актьорите Том Уелинг и Майкъл Роузенбаум, които в сериала играят съответно любимия ни криптонец и Лекс Лутър, работят по продължение. Става въпрос за анимационна продукция, но все пак екранните врагове имат амбицията да съберат възможно най-много актьори от оригиналния каст, които да дадат гласа си назаем за проекта.

„Майкъл Роузенбаум и аз наистина работим по анимационни серии, за да върнем към живот тези герои с помощта на възможно най-много попълнения от оригиналния каст. Обаче не казвайте на никого. Тайна е“, намигна той.

Междувременно феновете на супергероя следят живота на Кларк като съпруг и баща в новата поредица „Супермен и Лоис“. Там главните роли са поверени на актьорите Тайлър Хеклин, познат от „Път към отмъщение“ и „Тийн вълк“, и звездата от „Грим“ Битси Тулок. В сериала участват още Еманюел Крики („Антураж“), Ерик Валдес („Грейсленд“) и Дилън Уолш, прочул се от „Клъцни/срежи“.

 

Подобни статии