Три зодии водят парада на 4 април

Три зодии водят парада на 4 април, когато у нас има парламентарни избори. До този извод стигат и наши, и световноизвестни астролози. Според Павел Глоба зодиите с най-силни енергии от звездите в неделя са Телец и Близнаци, като и Лъв може да се приобщи в триадата, но с някои уговорки. Неда Иванова, която прави седмичния ни хороскоп, категорично откроява трите зодии – Телец, Близнаци и Лъв, като най-добре поставени в неделя.

През уикенда се очертава своеобразен феномен – всички ще имат поводи да са доволни. Това е, защото Луната е в низходяща фаза и влиза в благоприятен аспект със Слънцето. Означава проява на повече разум и по-малко емоции и власт на принципа за седем пъти меренето и веднъж рязането. Има и някои аспекти, които са малки камъчета, но при определени обстоятелства могат да обърнат колата.

Меркурий влиза в Овен точно за тази неделя, а това означава, че на преден план излизат силата, склонността към комуникации и търговия. В този и дните около него повечето зодии ще трябва да се мобилизират и да карат на запаси от енергия. Почивката ще е химера, Луната е спокойна, но точно тя вече е изстискала цялата енергия и ще се действа на запаси.

Венера също е в Овен, а това създава някои леки сътресения, но пък и предпоставка за успокояване на неконтролируемите страсти. Венера в Овен е добре за паричните потоци. Марс е в Близнаци и дава сила на зодията като цяло. Юпитер е във Водолей, а това налага вселенско спокойствие и ред. Сатурн също е във Водолей цялата тази година. Това съчетание дава бавност на процесите, но пък без гигантски външни сътресения. Сама подлага на изпитание всеки и всичко. Уран е в Телец и тази зодия сега е на върха. Нептун е в Риби, което също носи спокойствие на всички, особено на водните зодии – Рак, Скорпион, Риби.

Плутон цяла година е в Козирог, което е от опасните аспекти, защото засилва мрачните настроения и желанието за деконструктивност. Съчетанието на двете енергии е опасно в обществен план. Преди време астролози изказаха съмнения, че точно то пречи и на ситуацията с коронавируса, която е под контрол, но все не може да се вземе връх над нея.

Лунните възли се разполагат по оста Близнаци – Стрелец, което дава сили и на двете зодии, но пък носи успокоение за останалите.

Подобни статии