Убиха "Краля на саламите" с арбалет

В Русия бе убит "Кралят на саламите". Неизвестни нападатели са проникнали през изминалата нощ в жилището край Москва на собственика на компаниите "Мясная империя" и "Озерецкие колбаси" Владимир Маругов и са го убили с арбалет, предадоха ТАСС и Ройтерс.

По данни на Управлението за Московската област на Следствения комитет на Руската федерация маскирани лица са влезли в банята на сградата, завързали са стопанина и съпругата му и са поискали да вземат наличните пари. Жената е успяла да избяга и да се обади на полицията. Когато органите на реда пристигнали на местопроизшествието, мъжът бил мъртъв. Открит бил и арбалет, оръжието на убийството.
Нападателите избягали с автомобил, който бил намерен изоставен в село в околностите на град Истра. В района има вили на влиятелни руснаци, които прекарват в тях почивните дни.
Според в. "Московский комсомолец" в Московска област е бил задържан един заподозрян за убийството на Маругов, наричан "Краля на саламите". Следственият комитет опроверга това съобщение.

Подобни статии