УМБАЛ "Софиямед" преглежда безплатно деца утре по повод 1 юни

По случай Международния ден на детето -1-ви юни, педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“, както и екипа на ДКЦ „Софиямед“ по традиция обявяват безплатни консултативни прегледи за деца.

Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките. Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 7 юни от 9:00 до 15:00ч. в сградата на ДКЦ „Софиямед“-Люлин с предварително записване. Детският офталмолог д-р Илияна Илиева ще консултира на 2 юни(сряда) от 9 до 11ч. в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16). Специалистът от Уши-нос-гърло отделението на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Евгени Грозданов ще преглежда безплатно на 2 юни от 12:00 до 13:00ч. в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул.Г.М.Димитров 16). Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed или на тел.024650000 за прегледи в БЛОК1. Прегледите от специалистите по педиатрия от Детско отделение ще се осъществят в ДКЦ „Софиямед“-Люлин (бул. Джавахарлал Неру 23, партер, кабинет 11) с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-za-detsa-po-sluchay-1-yuni-sofiamed или на тел. 024650003

Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на УМБАЛ и ДКЦ „Софиямед“ по случай 1 юни ще получи и подаръци.

Подобни статии

 • Нови рокади в ръководството на НЗОК

  Нови рокади в ръководството на НЗОК

  Васил Пандов оглавява надзорния съвет на НЗОК, съобщиха от здравното министерство. Той е началник на кабинета на здравния министър проф. Асена Сербезова сега и поема поста на мястото на бившия зам.-министър от служебния кабинет д-р Александър Златанов. Това става с решение на Министерският съвет прие решение за промяна на представителите на държавата в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса.

  78
 • Синдикатът на медицинските сестри иска реформи, или ще организира протести

  Синдикатът на медицинските сестри иска реформи, или ще организира протести

  Синдикатът на българските медицински сестри настоява за спешна реформа в българското здравеопазване, тъй като състоянието, в което се намира то в момента е в основата на високата смъртност в страната. От синдиката са изпратили писма до всички парламентарни групи, без ГЕРБ и ДПС, и настояват да се организират работни срещи. Най-наболелите проблеми са недостигът на кадри, неспазването на трудовите стандарти и липсата на колективен трудов договор в повечето здравни заведения. Масово в болниците не достига медицински персонал, алармират от Синдиката на българските медицински сестри, предаде БНР.

  121
 • МЗ: Няма нито един случай на доказана причинно-следствена връзка между поставена ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход

  МЗ: Няма нито един случай на доказана причинно-следствена връзка между поставена ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход

  В страната ни няма нито един случай на доказана причинно-следствена връзка между поставена ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването (МЗ).

  78