В хитова анимация: Песове спасяват хора и градове

Безстрашните кутрета преследват злодей и извършват подвизи

С идеята, че няма малки герои, а има големи приключения в кината от днес връхлита „Пес патрул: Филмът“. Този път героите излизат от малкия екран и правят подвизите си на големия. Обичаните от малки и големи кутрета от спасителния отряд Пес патрул и техният предводител Райдър се отправят на най-вълнуващата и опасна мисия досега.

А мисията на четириногите спасители в „Пес патрул: Филмът“ е да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да разруши Адвенчър Сити. Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти. Тя е взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Изключително пъстър, изпълнен с много настроение и емоции, „Пес патрул: Филмът“ ще зарадва както вече утвърдените почитатели на поредицата, така и всички, които за първи път се запознават с малките безстрашни кутрета. Преди 8 години поредицата стартира по детските тв канали, а сега вече излиза и на голям екран, за да предложи на малчуганите едно незабравимо зрелище. Анимацията е озвучена на български. Режисьор на „Пес патрул: Филмът“ е Кал Брънкър, познат с „Бягство от планетата Земя“.

Подобни статии