В „Непобедимите 4“: Най-силният мъж раздава тупалки

Еди Хол пръв в света вдигна 500 кг

Снимка: Фейсбук Джейсън Стейтъм издаде, че снимат със Звяра.

Най-силният мъж на планетата - Еди Хол, раздава тупалки в „Непобедимите 4“, съобщи „Телеграф“. Филмът в момента се снима, а местата за това са Лондон, София и Солун.

Най-силният мъж на планетата е известен още като Звяра, а това название е регистрирал като запазена марка. Джейсън Стейтъм издаде участието на Еди Хол, пускайки няколко фотоса в социалните мрежи. След това го последва и Силвестър Сталоун, който освен актьор е и продуцент на екшъна. Така става ясно, че участието на най-силния мъж е договорено още през 2019 г., когато Слай е искал да има нови лица в популярната поредица.

Стейтъм, който сега заедно със Сталоун е основна движеща сила на „Непобедимите“, обяснява, че за него било изключително удоволствие да се снима с човек като Еди. Той припомня, че през 2017 г. Хол взе титлата за най-силен мъж на планетата. А преди това вдигна зашеметяващите 500 килограма, като подобри световния рекорд с близо 80 паунда (което е около 40 кг). Тук става въпрос не за някоя от класическите дисциплини в познатия от олимпиадите спорт вдигането на тежести, а за вдигане над колената и това е не по-малко от забележително постижение.

Не е ясно каква ще е ролята на Звяра, но кинонаблюдатели предполагат, че ще играе злодей.

Междувременно стана ясно, че Меган Фокс, която ще е в една от главните роли на „Непобедимите 4“, пусна нова колекция за един от големите американски брандове. Там има всякакви дрехи - от такива за плаж до официални облекла и елегантни парти дрехи. Някои от дрехите са вдъхновени от гаджето на Меган - хип-хоп звездата Машийн Гън Кели. Меган този път предпочита червения цвят във всякакви нюанси и материи.

Подобни статии