Ваксинирана и с бустерна доза, Упи Голдбърг също е с коронавирус

Актрисата Упи Голдбърг е дала положителна проба за Ковид-19, съобщи "Варайъти". Това разкрива комичката Джой Бехар, която е една от водещите заедно с Голдбърг на токшоуто "The View".

"За съжаление Упи даде положителна проба преди почивката, но вероятно ще се върне следващата седмица", сподели Бехар в епизода на шоуто, излъчен в понеделник.
Джой Бехар допълва, че здравословното състояние на Упи Голдбърг не буди тревога: "Тя е ваксинирана и е с поставена бустерна доза. Симптомите й са много, много леки. В нашето шоу сме изключително предпазливи".

Подобни статии

 • Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс разкри коя е песента, която застава на първо място в списъка му с любими парчета – Love Will Tear Us Apart на групата Joy Division. Това сподели самият той след дълго чудене по време на участието си във вечерното шоу на Стивън Колбер, когато водещият му предостави специалния си въпроник, съдържащ 15 питанки.

  113
 • Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и театър Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно интервю на Пенчева, в което звездата от „Време разделно“ признава, че запоследно е плакала именно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

  85