Ванга видяла COVID-19 още през 1964 г.

Черно море ке стигне до Шумен след 2050 г., предрекла пророчицата

Световноизвестната пророчица Ванга

Много от пророчествата на Ванга са вече известни, но има и такива, за които малцина подозират. Те изскачат от т.нар „Народна енциклопедия на пророците“ – това е народната памет на всички хора, които са ходили за съвет при нея и между другото им е било казано по нещичко и за съдбата на България или света.

Така например на младини алтернативната лечителка Атанаска Стратева е чула лично от пророчицата изумителни неща. Оказва се, че още преди 57 г. баба Ванга е предрекла за пришествието на болести, като пандемичния вирус COVID-19.
„Аз ходих при нея през 1964 г. Тогава обаче ми обясни, че хората още не са подготвени за тази информация. Зарече ме, каквото чуя, да го кажа след 50 години“, споделя лечителката от град Велики Преслав. В онзи ден, изглежда, пророчицата е имала много силни Откровения свише, в които прозряла доста напред в бъдещето. Пророчицата тогава може би за първи път е видяла и непознатата болест, която ще коси млади и стари.

Откровения

„В един момент започна да вика така: „Хората не сме хора, много сме лоши, алчността и злобата ще ни погубят като свят. Ти обичаш мед, ама няма да го има. Лукът и чесънът ще изчезнат. Няма да има вода, ще има злато, но никой нищо няма да може да купува. Наводнения и пожари ще има. Виждам, че в бъдещето ще дойдат такива болести, които ще взимат по много жертви наведнъж“, разказва Атанаска. Последното предсказание удивително напомня за коронавируса.

Информация

Всъщност Стратева била неподготвена за тази важна информация, тъй като дошла да пита за здравето на своята майка, която била болна от рак. „Още като влязох, ми позна, че съм дошла за здравето на майка ми. Но казва така: „Абе, какво се страхувате, само са я рязали напразно. Резултатите са объркани с тези на една млада жена на 32 години. Тя има две малки деца, но до 2 месеца ще си замине. А майка ти има дълъг живот“, успокоила я Ванга. Стратева казва, че наистина родителката й доживяла до 92 години.

Изненада

Тогава Ванга между другото й открила още нещо изумително. „Тя ми каза, че ще си намеря мъж от Шумен. И така между другото ми вика: „Абе, ти знаеш ли, че тоя град ще стане един ден пристанище.“ Аз тогава я попитах: „Аз ще мога ли да се окъпя?“ А Ванга ми казва така: „Ти няма, нито децата ти, но твоите внуци, макар и на по-преклонна възраст, ще се топят в морето!“, спомня си жената от Велики Преслав. Тя не знае какъв катаклизъм трябва да стане, че морето да влезе толкова навътре в сушата, но изчисли преди време на база възрастта на внуците си, че може би след 2050 г. това може и да се случи.

Снаха

За това, че Ванга е предрекла коронавируса, свидетелства и нейната снаха д-р Здравка Методиева.
„Тя ме питаше непрекъснато каква е тая болест, дето се предава по въздуха и коси наред. Казваше така: „Боже, Боже, аз си отивам, но и след мене колко народ ще си замине. Как да спреме тая болест, Боже, как?! Не можем да я спреме“, точно описва д-р Методиева Вангините думи.
Въпреки че дава лек за много здравословни проблеми, до края на земния си път Рупската Касандра така и не посочва цяр – билка или нещо друго – срещу онова, което в бъдещето ще се нарече COVID-19. А това само налива вода в мелницата на конспиративната теория, че вирусът е изкуствено създаден и после умишлено или не пуснат на свобода.

Круши

През 1981 Ванга изрича следното откровение: „Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.“
На синора на демократичните промени у нас от 1989 година баба Ванга предупредила за терористична атака срещу Кулите близнаци в САЩ, станала реален факт на 11 септември 2001 г. Думите й били следните:
„В Ню Йорк. Страх, страх! Братята американци ще гинат, покосени от железни птици. Вълци ще завият и ще се лее невинна кръв като река.“ След другите й глобални пророчества, които вече са се сбъднали, са Пражката пролет от 1968, убийството на Индира Ганди, Перестройката в Русия и потъването на подводницата „Курск“. За бъдещето тя видяла надмощие на жълтата раса, но и предупреждавала, че Драконът (т.е. Китай) може да бъде и доста опасен.

Апокалипсис

През 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момент на пророчески транс следното:
„Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении“, предупреждавала малко преди да се спомине великата българка.
Когато попитали Ванга какво ни чака след това в бъдещето, тя казала, че скоро ще настъпи мир на земята, който ще продължи цели 1000 години. В близкото бъдеще религиите ще се обединят, а хората ще разберат за съществуването на духовния свят.


Предрече, че цар Борис III ще легне в орехов ковчег

Една от първите височайши персони, на които Ванга гледала, бил цар Борис III. Монархът дошъл при нея под давление на своя съветник, подполковник Любомир Лулчев, който бил топлата връзка на царя с другия голям феномен - Петър Дънов и Бялото братство. Именно по тази линия царят се е срещал и с другия голям пророк на онова време дядо Влайчо Жечев. Като легенда се разказва как през 1942 г. царят почукал на вратата и на Ванга, за да попита за изхода от Втората световна война.
Незрящата жена тогава му казала: "Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов да се събереш отново в орехова черупка. Помни датата 28 август. Виждам черен флаг над твоя дворец." Царят умира точно на 28 август 1943, като е погребан в орехов ковчег. Тази част от предсказанието обаче се отнася и до територията на държавата, която се свива като в орехова черупка, след като се оказваме от губещата страна в голямата война.


Заветите на феномена: Пазете водата, бъдете добри!

“Пчелите ке измрат. Млякото ке стане отровно. Ке затваряте водата в буркани“, предрича около времето на Перестройката и демократичните промени у нас от 1989 г. незрящата жена. Всичко това напомня за задаващото се изчезване и/или отравяне на сладката вода.
Нейната снаха д-р Здравка Методиева също разказа как е чувала от устата й следната фраза:“Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате!“
За да сме здрави, тя съветвала да ходим лятото боси, че да не боледуваме през зимата. И да се яде по-малко, защото, ако е трябвало да се преяжда природата е щяла да ни даде по два стомаха. Тя казвала още, да се обичаме и да бъдем добри с ближния, в противен случай Бог ще ни наложи тежки изпитания по законите на Космоса, но тогава вече ще е късно.
Последните думи на Ванга преди да се спомине на 11 август 1996 г. били: „България ке се оправи. Не губете я надеждата!“


Предупреди Митко Бомбата да не пие студено и газирано

Пророчицата имала особен сантимент към артиста Григор Вачков. Митко Бомбата от култовия филм „На всеки километър“ много й напомнял нейния покоен съпруг Димитър. Една вечер ясновидката усетила, че артистът ще поеме към отвъдното без време, и цяла вечер го стискала здраво и не искала да го пусне. Ванга така се била вкопчила в ръката му, че няколко часа не го е пуснала. През цялото време потта от мишницата капала на панталона, но той не посмял да се дръпне. На изпроводяк тя го заклела да не пие вече газирано и студено. Часове преди Митко Бомбата да загине от инсулт през март 1980 г., той изпил на екс няколко ледени бири.


Тодор Живков се съветвал с нея

Има сведения, че през 1966 г. Ванга е била представена лично на Тодор Живков. Никой не знае обаче какво точно е познала т.нар. петричка врачка на бившия първи, но той бил доста впечатлен. Според една информация пророчицата видяла, че като като млад се е криел в Говедарци и много обичал да играе табла. Има и друга версия, че Ванга познала, че Тато на младини е правил опит за самоубийство, но пистолетът му засякъл. Истина ли е това, и до днес остава загадка. Твърди се, че след тяхната среща Живков е имал директна връзка с Ванга, като се съветвал с нея по икономически въпроси почти до края на управлението си.

Подобни статии