Васил Найденов: Разгащим ли се много, природата ни поставя на мястото ни

"В момент, в който много се разгащим, природата ни поставя на място
Това трябва да ни е за урок. Всички хора станаха по-благородни, по-добри и най-богатите изведнъж усетиха… че природата в дадени моменти ни дава знак да внимаваме“, казва любимият български изпълнител Васил Найденов в интервю за Нова тв.

„Лошият вкус е по-лесният…начин на оцеляване“, смята естрадната звезда. "Семейството оказва своето влияние. Какви картини си гледал, дали си имал тоалетна на улицата. Не става дума обаче да се делим, никога не съм пренебрегвал дадени хора, напротив“, допълва той и добавя, че точно заради факта, че никога не е делил хората, винаги се е радвал на обичта на всички. Дори обяснява успеха си с това. „При толкова непускаемост по радио и телевизия, ако не беше това, отдавна щях да съм музикално мъртъв“, категоричен е Найденов.

Известен с крайното си мнение срещу попфолка, певецът като че ли е поомекнал при срещата си с Фики Стораро, с когото пяха заедно на полуфинала на шоуто за преобразяване „Като две капки вода“. „Пях със сина на Стораро и прецених, че когато един човек е талантлив и музикално грамотен, когато обича музиката и познава стиловете, аз съм длъжен да помогна. Резултатът беше добър“, доволен и Кеца и допълва: „Ние се делим политически, сексуално, мисловно и си доказваме едни неща, сякаш ще живеем 200 години“.

Той отправя и критики за начина, по който днес младите изпълнители изгряват на сцена и искат да станат звезди, а зад тях продуценти ги превръщат в техен „продукт“ като „леберкез или домати“.

"Публиката не е толкова тъпа, за колкото я мислят. Тя гледа и те сканира. Понякога всички ние и телевизиите подценяваме драгия зрител и трябва много да внимаваме“, съветва Найденов.

Изпълнителят си припомни как самият той е започнал и изградил кариерата си. „Аз бях щастлив човек, защото около мен бяха Маргарита Петкова, Миряна Башева, Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Тончо Русев...“,  каза певецът, но не забравя и рестрикциите, които постоянно ми налагали заради обецата, кецовете. Всеки път, щом го канили на телевизионно участие го питали „Махна ли я? (обецата)“

Васил Найденов коментира и пандемията от коронавирус. „В природата трябва да има баланс. Цената е жестока, но като че ли наистина понякога на природата й писва" - казва певецът. „Сигурен съм че над нас има нещо, което балансира природата", допълва той.

Подобни статии