Венци Стефанов държи клип с „гнома“ Диксън

Снимка: sportal.bg Венци Стефанов

Президентът на „Славия“ Венци Стефанов направи поредната си колоритна медийна изява, засягайки широк набор от теми преди старта на футболния сезон този уикенд.

Членът на Изпълкома не пропусна да се върне към провала на сделката между Джоузеф Диксън и „Левски“, като се похвали, че разполага с компромат за мнимия милионер. „Диксън дава документ, че разполага с еди-колко си милиона и 301 долара. И 301! Само от това ти става ясно, че измамата е грозна - изригна Стефанов. - Предишната година същата двойка ги е спасил Славчо Георгиевски. Бяхме на лагер в Турция и ми го разказаха от “Македония Гьорче Петров“. Славчо им казал да бягат, че ще им трошат кокалите. Пратиха ми клип какво прави този гном Диксън на нашето море. Този уж милионер. Смешно е да разчитаме на такъв човек да оправя клуб като “Левски”. Пръстенът на ръката му беше като ментетата, които продаваха румънците”.

Стефанов също така демонстрира песимизъм за бъдещето на българския футбол, като в същото време засегна и глобата за расизъм, която му бе наложена преди дни. „Момчета, не виждам светлина в тунела - продължи президентът на „Славия“. - Има си сума ти кусури БФС, но и тия, дето се гласят да го оглавят, хич ги няма и не знаят за какво става въпрос. Говорят се празни приказки за школи, стадиони, а как ще го постигнеш, ако не работи държавата? Стискайте палци да ни се оправи държавицата, иначе... Аз съм бил винаги против мениджърите и против мениджърските интереси. И мен са ме сапунисвали, не съм пророк Илия. Казват ти: "Страхотен е този играч, след шест месеца го продаваме, два-три милиона", а той, човекът, е крак от маса. Аз съм за българите, за хетеросексуалните момчета, сега ще ме подгонят другите...", допълни колоритният футболен функционер.

Подобни статии