Вижте кои се подредиха първи да окрякат протеста

Въпреки че днес не снесоха нито едно яйчице, златните кокошчици на банкера беглец Цветан Василев от курника "Боец" бодро откудкудякаха и окрякаха с малобройната си дружинка пространството, наречено "триъгълника на властта"

Без маски и други защитни средства срещу COVID-19, шайката запотени ентусиасти, викащи срещу мутрите, обиколиха кордона от полицаи, за да реват в лицата на служителите на реда. Независимо от малобройния си протест, те се похвалиха, че имали и подкрепления от "бойци" от Троян и Казанлък.

След продължителна разправия с полицаите те получиха така желания от тях достъп. Вместо двама души, както бе разрешено обаче, в сградата на парламента се намъкнаха четирима, които си правеха селфита. Камерата, както винаги на протестите, се падна на специалистката по приготвяне на омбети Весислава Танчева, която в опит за оргазъм пъхтеше какво правят.

Така стана ясно, че "бойците" на Цветан Василев напират да внесат обръщение, което настояваха да бъде прочетено на пленарното заседание. Трите листа, които входираха пък се оказаха позивна с лъжи и инсинуации до ЕП. След като снимаха входящия номер, който получиха от всички страни, предводителят на метежниците на Цветан Василев започна да реве "Оставка, мутри!".

Горд от изявата, той буквално влезе в камерата, която предаваше лайфа, за да покаже доволната си физиономия в пълния й блясък. Зачервен и запотен, "боецът" и останалите, които си правеха селфита, докато уж входираха обръщението, се запътиха обратно навън, след което поясниха, че спират шоуто, за да пренесат телесата си до сградата на Европейската комисия. Пътьом пък отснеха корпулентния трол на "Да, България" Иво Мирчев, който ръкомахаше, сякаш гони досадни конски мухи от задните си части.

Направи впечатление, че "боецът" на Цветан Василев го подмина надменно като малка гара, при положение че само допреди няколко дни и особено на предишния протест на 2 септември, двамата се снимаха в любовна прегръдка като хора с нестандартна сексуална ориентация. Явно мъжката дружба между прпотестиращите вече е в миналото и сега всеки (метежник) се бори за себе си и за ятото, към което се конфигурира.

Подобни статии