Висшето училище по застраховане и финанси започна ранен прием на студенти

Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/ започна ранния си прием на студенти, които искат да се запишат за обучение в бакалавърските и магистърските програми на университета за летния семестър на учебната 2021/2022 година. Това съобщиха от ВУЗФ.

За да отговори на големия брой запитвания на кандидати от цялата страна, приемът ще се осъществява само по документи. Те могат да се подават на място в университета или онлайн. При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.
Всеки, който иска да научи повече за специалностите, които предлага висшето училище, за обучението и преподавателите във ВУЗФ и за потенциалната си професионална реализация след завършването на университета, може да се включи във виртуалните отворени врати, които ВУЗФ организира на 26-и и 27 януари от 15.00 часа в платформата Google Meet.
ВУЗФ е сред малкото университети в България, които предлагат всяка година обучение в нови и модерни дисциплини, съобразени с нуждите на бизнеса и пазара на труда. Във ВУЗФ студентите във всички специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за подготовка.
През изминалата година две от счетоводните специалности на висшето училище - бакалавърската програма "Счетоводство, одит и финанси" и магистърската специалност "Счетоводство, одит и корпоративен анализ", получиха международна акредитация от ACCA - The Association of Chartered Certified Accountants, Великобритания. ВУЗФ за поредна година е на едно от челните места в Рейтинговата класация на висшите училище в България на Министерството на образованието и науката. Той е в топ четири на най-добрите висши училища в направлението "Икономика" в България и има 95 процента успеваемост по отношение на професионалната реализация на завършилите ВУЗФ студенти. Дипломантите на ВУЗФ са и сред най-добре платените специалисти в направлението "Икономика" със среден облагаем доход на завършилите от 2627 лв. през 2021 г.

Подобни статии