VIVACOM пуска неограничена скорост и достъп до 5G мрежата

VIVACOM премахва ограниченията на скоростта на клиентите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150 в периода от 1 юни до 31 август тази година, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”. Така клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилна мрежа в Европа1 без допълнително заплащане.

В допълнение те получават достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.
Независимо дали изберат план Unlimited 50 на цена 34,99 лв. на месец, или Unlimited 150 на цена 43,99 лв. на месец, клиентите на Vivacom получават неограничени мегабайти на максимална скорост до края на август независимо от своето потребление, както и неограничени минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора.
Отлична възможност за развлечения в движение получават любителите на спорта с включеното допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO. По този начин клиентите на Unlimited ще могат да проследят в TV GO мачовете от европейските финали по футбол през това лято.

Подобни статии