VIVACOM с нова платформа за телевизия и видео

VIVACOM променя правилата в ползването на интернет не само у дома, но и на всяко устройство в ежедневието ни. Платформата EON на телекомуникационния гигант предлага неограничени възможностите за любителите на киното и телевизията. Всеки телевизор става умен с иновативната платформа, в същото време получавате супер бърз нет с богато съдържание и възможност да го гледате навсякъде, по всяко време и на всяко устройство с висока разделителна способност.

Потребителите и новите клиенти на VIVACOM може да ползват първоначално трите пакета EON само срещу 1 лев на месез за първите два или четири месеца според промоцията.

Всеки пакет идва с EON приемник, Smart TV приложение и мобилно приложение, за да гледате любимата си телевизия на всички възможни устройства у дома или навън. Супербързият оптичен интернет е със скорости 100 Mbps, 500 Mbps и 1 GIGA в разрастващата се 10 GIGA мрежа на VIVACOM.

„През последната година се промени отношението към телекомуникацията, към скоростта и за какво ни е нужна. Основните потребители на бърз интернет бяха геймъри, а сега да работим и и участваме в онлайн събития, също трябва бърза връзка. Всичко това се натрупва. Отговорността на телекомите е да имаме висока скорост и безкомпромисно качество. От нас зависи всички в дома да могат да се обучават, работят и забавляват без проблеми. Ето защо наблягаме на безкомпромисното качество. С новата си услуга EON се надяваме, че ще въведем нова ера на интернет и телевизията в България“, коментира главният изпълнителен директор на VIVACOM Атанас Добрев по време на онлайн представяне на новата платформа.

В момента най-често използвания интернет е със скорост 50 мегабита, а мрежата на VIVACOM вече предлага 10 гигабитова мрежа или 200 пъти по-бърза от сегашния стандарт. „Новата мрежа е най-бързата и най-голямата мобилна в Европа. Над 115 000 домиканства в четири града вече ползват новата мрежа, до края на годината над 300 000 домиканства ще я ползват“, обяви Добрев. Инвестицията за създаването на EON е над 20 млн. лева.

Подобни статии