Владо Карамазов си намери филипинка

Българският актьор Владимир Карамазов се сгоди. Това съобщи самият той, като публикува и снимка на избраницата си в социалните мрежи.

„И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другия край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата.“, обобщава звездата от „Дървото на живота“ и „Дяволското гърло“.

Към момента той е във Филипините, където най-вероятно снима новия сезон на риалити предаването „Сървайвър“. Въпреки че не е потвърдил сам завръщането си начело на шоуто, Карамазов вече върна визията си с традиционната за позицията огърлица.

На тръгване от България пък актьорът си даде обещание, че ще прекара всяка свободна минута извън снимките на шоуто зад обектива на фотоапарата си. Засега той явно успява да спази уговорката със самия себе си. Именно около разходките му с апарата най-вероятно и той се е запознал с т.нар. си булка.

„Прекрасни сте“, „Щом сте влюбени, навсякъде ще сте щастливи!“ и „Одобрявам я, да знаете и двамата! Амин!“ гласят само част от реакциите на феновете на Карамазов в социалните мрежи. Въпреки че те побързаха да му пожелаят семейно щастие обаче новината с евентуалната сватба изглежда по-скоро като шега от страна на актьора.

Подобни статии

 • Прочут хотел във Венеция изхвърли Джон Малкович заради зелен сертификат с изтекъл срок

  Прочут хотел във Венеция изхвърли Джон Малкович заради зелен сертификат с изтекъл срок

  Историческият луксозен хотел "Даниели" във Венеция е отказал да настани американския актьор Джон Малкович миналата седмица заради изтекъл "зелен" сертификат, съобщи агенция АНСА, като цитира публикация на в."Газетино".

  87
 • Kocтaдин Kocтaдинoв – бунтарят, който влезе в пapлaмeнтa

  Kocтaдин Kocтaдинoв – бунтарят, който влезе в пapлaмeнтa

  Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който ръководи най-малката парламентарно представена партия в парламента, е бивш активист на ВМРО, бивш шеф на Добричкия музей и общински съветник от Варна. Той отнесе юмрука в лицето от аптекарския бос Веселин Марешки, срещу когото заведе дело за рекет и побой, след като преди години се опита да защити собственика на варненска пицария при скандал за наетия от него имот, но получи кроше и лека телесна повреда. Костадинов е известен и с учебника си по родинознание, който раздаде безплатно в страната и зад граница. Помагалото за деца от 1 до 4 клас беше написано на достъпен език по стари исторически книги и учебници преди 9 септември 1944 г. и без нито една чуждица.

  88