Врачански и Аръков лъснаха голи с благотворителна цел

Без дрехи останаха и Койна Русева, Папи Ханс и Диляна Попова

Звездата от „Братя“ Калин Врачански позира, седнал на земята.

12 на брой български знаменитости останаха без дрехи и задръжки в специална фотосесия. Сред тях са филмовите любимци Калин Врачански и Иво Аръков. Те позираха голи пред обектива на популярния фотограф Костадин Кръстев - Коко. Красивата еротика ще бъде част от календар с благотворителна цел за предстоящата 2021 година.

 

Без дрехи и етикети в същността си сме просто хора - това казват още снимките на моделите Александра Петканова, Диляна Попова и Николета Лозанова, певиците Прея и Люси Дяковска и звездата на Младежкия театър „Николай Бинев“ Койна Русева. В мъжкия отбор се включват още фолк изпълнителят Азис, поетът и певец Константин Трендафилов – Папи Ханс, ултрамаратонецът Краси Георгиев и риалити героят Ваня Джаферович. Идеята на звездите е да популяризират търсенето и намирането на дом за безстопанствените животни. Точно заради това компания на снимачната площадка им правят 12 кучета. „С голотата си в този кадър показвам не сексапил, а необходимостта от топлина“, пише Лозанова. „Мамооооо, снимах се гола. Ама е чудна кауза“, коментира и изпълнителката на „Малките неща“ и „Пожар“.

До имената на звездите са изписани тези на домашните любимци, които с тяхна подкрепа вече са намерили своя дом. Звездата от „Братя“ Калин Врачански позира, седнал на земята, а в скута му се е настанило чаровно черно-бяло куче. Аръков се е прикрил с дървен куб, а малкото четирикрако се намира в прегръдките му. Най-апетитни са снимките на Койна Русева, която с ръка е прикрила гръдта си, и тези на Александра, която не оставя нищо на въображението.

Подобни статии