#ВсичкиЗаЛевски отчете 3706 лева за една седмица

Кампанията на Националния клуб на привържениците на Левски за разпространение на предпазни медицински маски до момента е донесла общо 3706 лв на клуба, съобщиха "сините". За последната седмица са продадени общо 1853 маски, като два лева от всяка се превеждат на закъсалия финансово клуб в опитите му да събере вноската към НАП за месец май.

"Кампанията #ВсичкиЗаЛевски продължава, като нашата поредна цел е събиране на вноската дължима от Клуба към НАП за месец май 2020. Националният клуб на привържениците на Левски, влезе в партньорски взаимоотношения с български производител на предпазни средства за борба с пандемията. Фирма "Екотекс 1" ООД произвежда матраци и домашен текстил. Във връзка с извънредното положение, фабриката шие висококачествени, памучни предпазни маски и защитни костюми за многократна употреба.
Искаме да ви информираме, че "Екотекс" пуска в производство памучни трислойни предпазни маски за многократна употреба, бродирани със свещеното за всички левскари "Л" и символите на кампанията.
За всяка една закупена от Вас предпазна маска, 2 лв. ще бъдат превеждани под формата на дарение в полза на кампанията #ВсичкиЗаЛевски.
До 15 април са продадени 1853 маски, като дарението в полза на Левски е в размер на 3706 лв.
Защити себе си, помогни на Левски!", съобщават от клуба.

Подобни статии