Забъркаха Дзаниоло в любов с Минети

35-годишната Никол е бивш политик

Интимният живот на Николо Дзаниоло е в центъра на вниманието.

Младият халф на Рома Николо Дзаниоло все още не е играл този сезон, но затова пък интимният му живот е наситен.
Националът не слиза от страниците на жълтите медии в Италия. Този път те съобщиха за флирт между него и бившия политик Никол Минети.

Повод стана пост на 35-годишната брюнетка. В социалните мрежи тя беше попитана: „Бихте ли изпили един аперитив с някой от Рома“. „Само ако е Николо Дзаниоло“, отговори Минети, която от 2010 до 2012 г. беше регионален съветник на Ломбардия. Сега тя работи и живее в Ню Йорк, където се скри сред бурен съдебен процес.
Новината бързо стана тема №1 на Ботуша, но самата Никол побърза да охлади страстите. Тя отрече не просто да е флиртувала с 21-годишния футболист. „Тази сутрин отворих вестниците и какво да видя. Отново странна новина за мен. Длъжна съм да уточня, че в момента нямам акаунт в социалните мрежи. Гнусно, че всеки може да открадне дигиталната ми идентичност и без контрол да заблуждава хиляди последователи“, заяви госпожица Минети.
Завършилата класическа гимназия в Римини и дентална медицина в Милано Никол увери още, че ще оторизира адвокатите си да вземат мерки срещу всеки, който се представя за нея и създава фалшиви новини.
В последните месеци любовният живот на таланта е бурен и е обект на интерес. Той се раздели с бременната си приятелка Сара, за да се хване с 11 години по-голямата от него румънка Мадалина Геня, минала и през леглото на актьора Джерард Бътлър и дизайнера Филип Плейн.
Наскоро Николо участва в предаването „Имате поща“ и пристигна в студиото в компанията на красивата си майка Франческа. „Мама е единствената жена в моя живот“, каза тогава футболистът.

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  118
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  122
 • Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно световното първенство по футбол през 2022 година. Благодарение на партньорството между тях, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през есента.

  166