"Златно момиче" стана посланик на Sofia Open

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио с ансамбъла ни по художествена гимнастика Християна Тодорова стана посланик на турнира Sofia Open

„Златното момиче“ за първи път влиза в звездния отбор, който заедно с първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова ще подкрепя и популяризира петото и най-силно издание на тенис турнира от категория ATP 250 в София.

„Тази година освен като зрител в „Арена Армеец“, аз ще бъда и посланик на Sofia Open, което е изключителна чест и удоволствие за мен. Живеем в трудни времена и ни трябва нещо позитивно, около което да се обединим, да се вълнуваме. Нека заедно превърнем Sofia Open в празник на спорта“, сподели Християна Тодорова и призова българските любители на тениса от сега да си вземат билети за мачовете на топ тенисистите и да подкрепят българските участници в турнира между 7 и 14 ноември.

В последните месеци Хриси е лично свързана с тениса, защото нейният любим е националът на България за Купа „Дейвис“ и неизменен участник в предишните четири издания на Sofia Open Димитър Кузманов.

Неотдавна Християна Тодорова издаде и дебютната си книга „Следа от объркана душа“.

Подобни статии