Звездите говорят: Пълен седмичен хороскоп за 07-13.11.2020

На Лъва му се отваря апетит, Стрелецът се пречиства от шлаката на душевно ниво, Рибите не бива да се поддават на провокации, Везните да пият вода от първоизточника

Фатализъм, активност, предизвикателства - животът изглежда по-подреден, ако знаем какво ни очаква. А звездите са тези, които никога не лъжат. Вижте какво ви очаква в дните от 7 до 13 ноември и си извадете поуки или нагласете плановете си така, че да извлечете полза от пълния ни седмичен хороскоп.

Овен 21 март – 20 април

В събота е ден за учене. В неделя съветът към околните е да не ви дразнят и ядосват. От нещо дребно пламва скандал. 9-и идва с откровение за бъдещата цел и посока. Стъпвате на здрава основа, ако подпишете нов договор. На 10-и довършете нещо започнато отдавна. На 11-и проведете консултации със специалисти в интересуващата ви област. 12-и е ден на изневери, а 13-и си е рисков.

7-и. Днес родените в първата декада ще избегнат проблеми и неудобства, ако се срещнат с капацитети и специалисти, които може да им дадат вярна насока и консултация. Ако ви предстои важна крачка и избор потърсете хора, които и друг път са ви помагали. Ще получите неочаквани прозрения и предимства и ще успеете да отстраните конкурент. Време е да повишите личната си квалификация.

8-и. Не се включвайте в съвместни инициативи. Старайте се да контролирате гнева и да не взимате важни решения. Всичко предприето днес ще се нуждае от корекции, които ще ви струват скъпо. Ако заминете за чужбина с голяма вероятност ще останете дълго там. Ще се чувствате добре у дома и с успех ще довършите работа, която в следващите дни ще ви донесе пари и предимства.

9-и. Всичко предприето днес ще донесе ползи. Ще намерите нужните лекарства и лечебни продукти и ще направите необходимата ви консултациия. Някой ще намери нова работа, а друг нова база, на която да се устонови и да разположи бъдещата си дейност. Добре е да се правят огледи на места и терени и да се преговаря в посока на наемни отношения. Действайте активно и ще спечелите.

10-и. Всичко довършено днес ще ви донесе придобивки и награди. Не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старите задачи, ако не сте уточнили отношенията с бъдещи и настоящи партньори и не сте направили сметка кое колко ще ви струва. Новите инициативи ще ви вкарат в неизгодни връзки и може да зациклят в бъдеще. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани.

11-и. Ден на разправии за дреболии. Не се намесвайте в разговорите на околните и не давайте непоискани съвети. Никой не е склонен на отстъпки и нереално си е вдигнал изискванията и цената. Лесно ще влезете в преразход на сили и пари. Работете на свой терен и със свои средства, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние и не поглеждайте към двора и жената на съседа.

12-и. Денят носи рискове за родените около 12 април. Юпитер и Плутон са в точна квадратура със Слънцето ви. Това се случва за трети път в тази година. Аспектът се свързва с кармичното правосъдие. Уредете семейни и наследствени дела. Време е да се даде дължимото на тези, които са в правото си. Върнете си дълговете, обгрижете тези, които сте пренебрегнали и не изневерявайте.

13-и. И е петък и е 13-и. Луна и Меркурий ви гледат в опозиция. В момента тече предаване на щафетата от старите на младите. Ако виждате, че с нещо не може да се справите прехвърлете го на порасналите си деца. Ако пък се чувствате достатъчно узрели поемете от ръцете на родителите семейния бизнес. Фатализмът на деня е в това, че ситуацията вече коренно се е променила.

 

Телец 21 април – 20 май

До 9-и на обед сте в неблагоприятна позиция. Очертават се сблъсъци на интереси, проблеми с близки и приятели. Някой се опитва да ви наложи своя избор. На 9-и започвате с реформите. 10-11-и ще ви донесат победи, придобивки, възможности за нова работа и допълнителни доходи. Явете се на изпити и конкурси. 12-и ви носи привличане и любов. 13-и дава шанс за имотна придобивка.

7-и. Луната навлиза в Лъв и задейства кармичен кръст в хороскопа ви. Не спорете неподготвени и не се ловете на бас. Една късно споделена или научена информация може да ви изкара от играта или от нерви и да повлече конфликти с близките. Ден на тайното знание. Постарайте се да сте в час с промените наоколо, опитайте да получите допълнителни данни директно от първоизточника.

8.и. Не тръгвайте рано на път. Внимавайте с документи и пари. Каквото загубите трудно ще възстановите. Може да попаднете в рискова ситуация, която ще промени плановете ви. Не товарете сърцето и не влизайте в спорове. Тълпата е неуправляема. По възможност си останете у дома. Това не значи, че там ще имате спокойствие, но друго си е да те ядосат децата или близък.

9-и. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Постарайте се да сложите в ред професионалните си дела, да уредите плащания и документи. До края на работното време една неприятна ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Приемете предложения и направете такива. Един път ще се затвори, но два други ще се отворят. Включете резервите на пълна мощност.

10-и. От днес и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Това положение затваря някои пътища и варианти. Трудно ще прогнозирате събитията и ще се окажете неподготвени за случващото се. Не се включвайте в интриги, стойте далече от колегиалните разправии. Не взимайте страна в спорове, особено между други двама. Не се знае кой от тях в бъдеще може да ви стане шеф.

11-и. Бъдете избирателни във връзките и ще имате повече шансове за успех. Споровете между колеги избухват по незначителни поводи. Концентрирайте се, използвайте ситуацията и си свършете своята работа. Дистанцирайте се от местата на конфликти и си гонете интереса. Водете разговори на четири очи, търсете консултации със специалисти, а не съветите на лаици и ще водите в играта.

12-и. Съвпадът на Луна и Венера стимулира интимните връзки. Очертават се нови запознанства. Оглежайте се. Наоколо се движи кармично определената ви половинка, а точният съвпад на Юпитер и Сатурн прави възможни невъзможните до момента връзки и среща принца със спящата красавица. Такъв съвпад ще се случи чак след 12г. Този ден ще ни донесе откровение за бъдещето.

13-и. Денят е благоприятен за уреждане на имотни и наследствени дела. Обезпечете новата си любовна връзка или семейството си с нова база за развитие. Постарайте се да действате бързо и експедитивно, защото към края на работното време може да направите грешен ход и да попаднете в лапите на мошеници. Все пак е петък и е 13-и. Вечерта е рискова, не взимайте важни решения.

 

Близнаци  21 май – 21 юни

На 7-и залягаме над книгите, търсим допълнителна информация. 8-и ви изправя на нокти, повдига нерешените семейни и професионални въпроси. 9-и е ден на коренната промяна, Старото си отива, пуснете го, не прилепвайте към хора и позиции, които вече ви носят само тежести и болка. На 10-11-и влизате в тежки битки. 12-и е ден на откровение и вдъхновение. На 13-и до обед късметът ви следва.

7-и. Днес лесно се усвояват не само знания, но и уроци. Съдбата ви поставя пред невъзможно на пръв поглед решение. Проучете как са постъпвали другите в подобна ситуация и ще намерите правилното решение и подход. Включете се в нова образователна програма, попълнете знанията си в посоката, която смятате да направите свой личен приоритет. Не стойте със скръстени ръце.

8-и. Стойте далече от места на риска. Днес тълпата е неуправляема. Трудно ще се разберете дори и с близките. Ден на невъзвръщенците. Един решава окончателно да напусне страната, а друг постове и позиции. Ще ви притискат неизпълнените обещания, а и личната ви неудовлетвореност ще нараства. Ден на крокодила, кой както може ще захапе другия. Не си режете ноктите.

9-и. Ден на кардинални решения за промяна. Внимавайте, някой ще ви направи мечешка услуга и може да влоши ситуацията. До обед вземете важните решения. Следобед друг ще доминира в ситуацията и нещата ще се развият неблагоприятно за вас. Съветът е да търсите нова база за устройване, за работа и за бъдещи инвестиции. Важното е да стъпите на сигурна позиция.

10-и. Луна и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти. Не слушайте никого за нищо. Чуждите фобии и фикс идеи може да окажат негативно влияние на личния ви избор. Днес не е време да се избира, а да се продължи до край в посоката, в която сте тръгнали преди. Ще спечели този който стигне до финала, а не този, който днес ще тръгне от стартовата линия. Преследвайте старата цел.

11-и. Ден на напразно бърборене, което не води до никъде. На работното ви място споровете са непрестанни и нищо не решават. В семейството и на обществени места ще бъде голяма говорилня, в която всеки ще се надпреварва да доказва правотата си, без да слуша доводите на другите. Съветът е да се дистанцирате максимално и да ползвате услугите на доказани специалисти.

12-и. Един изключителен ден, в който може да намерим решението на всеки проблем. Юпитер и Плутон са в точен съвпад, Луна и Венера също. В такъв момент се намесва кармичното правосъдие, което среща подходящите хора и стимулира реформи важни за бъдещето на семейството и страната. Всеки на своята позиция ще направи личен избор. Предаваме щафетата на децата.

13-и. За родените в третата декада фатализмът на този ден идва от възможността да се открие ново място за внедряване нова цел и позиция, която ще ви подсигури и защити. Проблемът е, че трудно ще отлепите, трудно ще се разделите със старото, а това ще ви хвърли в пропаста на безперспективните връзки и надежди. Ако сте открили своето райско кътче тичайте към него, решете се на промяната.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

7-и, 12-13-и са дни на преоценка, приключване и сверяване на личния ви часовник с изискванията на времето. Ще се наложи с някого и с нещо да се разделите, за да имате свобода на действие. На 8-и нищо важно не предприемайте, но на 9-и промените идват дори и без да ги желаете. 10-и ви води към награди за положените усилия в миналото, а на 11-и ще се водят безсмислени и объркващи спорове.

7-и. Днес може да имате важни разговори, които ще са тест за личната ви интелигентност, знанията и възможностите ви за работа и съвместни дейности. Никъде не отивайте неподготвени. Дори и близките ще подлагат на изпитание личните ви възможности и издържливост. Лесно се усвояват нови умения. Запишете се за някакв курс или започнете самоподготовка в интересуващата ви област.

8-и. Днес лесно се отива в крайности. Личният ви ентусиазъм прераства в агресия, ако нещо не става както го искате и разбирате. Не очаквайте да ви направят компромиси. Отварят се огромни апетити, но не само по отношение на храната, а и на възможностите и правата ви на изява и личен избор. Някой ще ви притиска, друг ще се окаже притиснат от вас и ще ви даде неприятен отпор.

9-и. От днес до новолунието в Скорпион започват генерални промени в начина ни на работа и живот. Уплътнете максимално този ден. Инициативата постепепно идва във вашите ръце. От утре и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Скорипона. Ще се задвижат работи и дейности, които ще ви осигурят доходи и престижни позиции в социума. Доверете се на вътрешното си усещане.

10-и. Днес си стискате ръцете и постигате съгласие след дълги преговори. Вървите към приключване на определени делови и професионални ангажименти. Време е за разплащане. Финализират се договори и двете страни трябва да спазят обещанията си. Прекратете договори и връзки с тези, които се опитват да ви прецакат. Пазете се от случайни контакти и не разчитайте на новите си познати.

11-и. За този ден се препоръчват разговори и действия на четири очи и ръце. Старайте се да не попадате в примката на съвместните инициативи, в които не се знае кой какво иска, каква роля играе и накъде върви. Доверявайте само на изпитаните и доказани специалисти. Намерете си майстор, но не сключвайте договор с цялата бригада. Нужна е трезва оценка на реалностите, маските падат.

12-и. За родените около 1-15 юли този ден ще отбележи коренна промяна в работата и в личния живот. Ще се наложи да направите болезнен избор в чувствата и може би да прекратите определена дейност. Удря гонгът на кармичното правосъдие. Ще получите това, за което сте се потрудили и постарали. Съвпадът на Юпитер и Плутон ви гледа в опозиция, а Луна и Венера в квадратура.

13-и. За родените в третата декада петък 13-и има по-голям фатализъм. Може да намерите отдавна търсената връзка, терен или помещение и апартамент, които обаче едва ли ще ползвате след като ги придобиете. Някой друг ще се възползва в бъдеще от днешните ви покупки и вложения и дано това да са децата ви. Бъдете внимателни какво подписвате и на какви условия се съгласявате.

 

Лъв 22 юли – 22 август 

Предстои рисков уикенд. Не планирайте пътувания и не играйте хазартно. Не се състезавайте с никого. 9-и е свързан със строителството и фундамента. Не е все едно на каква база ще стъпите, с кого ще се съюзите и кого ще отхвърлите от бизнеса и живота си. 10-и носи награди след постигане на важна и за партньорите ви цел. 11-и е конфликтен, а 12-и променя правилата. 13-и носи имотни придобивки.

7-и. Важното свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в рисков период, който ще подложи на изпитание личната ви компетентност. Може да излезете от една игра, ако не сте запознати с променените условия. Тръгвате царствено, а може да се върнете с подвита опашка. Пазете си  документацията и личните вещи. Луната от Лъв сключва пречупващи аспекти с Уран и Слънце.

8-и. Ден на хищниците. Апетитите са огромни. Където успете сами ще завладеете важни територии, а където силите ви не достигнат ще привикате групата. Печелят екипните играчи, които няма да допуснат друг да обере каймака при разпределяне на пари и квоти. Няма значение, че е неделя. Ще свършите добра работа, ще заемете важна позиция и утре ще отвеете конкуренцията.

9-и. Ден с огромна регенерираща и преобразуваща сила. Сега е момента да се включат в действие всички възможности и резерви. Заемете позиции оваканетни от друг. Ще получите откровение и ще усетите посоката, в която ще имате повече шансове  за победа и възможности за реализация. Стъпете на сигурна основа, подпишете нови договори или подновете старите при по-изгодни за вас условия.

10-и. Ако от доста време водите преговори днес може да стигнете до финала, да си стиснете ръцете и да приключите сделката. Всичко да се прави без бързане. Не притискайте потенциалните си клиенти и партньори. Избягвайте пренапрежението и щадете сърцето. Започнете прочистваща диета до новолунието. Сега а момента да прочистите и терена на връзките си от нелоялните играчи.

11-и. Въздържайте се от енергична дейност и избягвайте връзки, които водят до енергийни загуби. Днес тълпата е неуправляема. Където се съберат много хора ще прескачат искри и споровете ще заглушават гласовете на здравия разум. Вместо да  събирате екипа, проведете дискретни и директни срещи с всеки един от засегнатите в ситуацията. Старайте се да дърпате еднолично конците.

12-и. След днешния ден трудно ще се прогнозира утрешния. Юпитер и Плутон за трети път се срещат и се разделят. Предишните съвпади бяха на 5 април и на 30-и юни и всеки от тях промени ролята на всеки един от нас в играта. Кризата е бележила своите върхове и спадове, а в момента прави последния си ход. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне, но по един болезнен начин.

13-и. Днес изтичат сроковете, в които можете да направите вложение в недвижимост или да уредите наследствени и наемни отношения. Имайте предвид, че 2021 ще ви постави в тежка юридическа позиция, а следващите два дни ще покажат къде бъркате и в какво вече сте се издънили. Днес имате шанс поне нещо да оправите и защитите. Сложете в ред семейните притежания и финанси.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 7-и печелят знаещите и можещите, а вие сте си такива по природа. На 8-и ограничете контактите, очертават се опити за манипулация. 9-и идва с желание за промени, стъпвате на нова база. На 10-11-и Луната от Дева сключва брилянтни аспекти с планетите в другите два земни знака. Нещата се подреждат изгодно за вас, намирете нова или допълнителна работа. 12-и носи любов, а 13-и имот.

7-и. Днес ще ви се плаща за информациите, които давате. Влизате в ролята на учител, а някой си намира ученици за по-дълго време. Намерете време и за попълване на знанията си по въпросите, с които ще се занимавате в бъдеще. Сега е момента да влезе в нова група по интереси, да намерите ново хоби или да стимулирате старото. И сънищата ви предлагат решение на проблемите.

8-и. Дистанцирайте се от битките, които се водят наоколо. Може да станете жертва на измама. На всички нива ще срещате ултимативно поведение. Трудно ще се разберете дори и с близките по важните семейни въпроси. Неблагоприятно за сърдечни интервенции, но някой със сигурност ще ви качи кръвното. Съгласявайте се с изискванията на околните, а утре ще си правите каквото искате.

9-и. До обед командват шефовете, а следобед вие. Денят идва с желание за промяна, но всичко трябва да става матодично и в синхрон със законовите изисквания. Такъв подход е от вашата компетентност и в края на деня вашата тактика ще бъде приета и призната от участниците в играта. От днес започвате нов градеж на професионално и лично ниво. Получавате и повече пълномощия.

10-и. Днес може да реализирате една мечта и да постигнете отдавна гонена цел. Важното е да не се съобразявате с чуждите фобии и фикс идеи. В момента вие сте този, който знае кое как да се направи, за да се излезе от кризата. Дано другите ви послушат. Не влизайте в спорове, продължете в предварително избраната и уточнена посока и не правете промени или нововъведения в движение.

11-и. Днес кучетата си лаят, а вашият керван ще си върви и ще напредва в желаната посока. Околните спорят и си пречат взаимно. В такъв момент ще спечелите, ако се дистанцирате максимално и си вършите работата без коментар. По възможност водете важните делови разговори с големия началник, а не със заместниците му, които ще се правят на велики и ще ви съботират в делата.

12-и. За един този ден ще донесе любовно опиянение, а за друг неприятно изтрезняване след бурните страсти и емоции. Луна и Венера са в опозиция на Марс. Ще се разбере кой е третият във връзката ви и кой вече е станал излишен в играта. Печелят тези, които постъпят реалистично и практично. Овладейте емоциите и ще овладеете положението. Животът ви тръгва към оправяне.

13-и. Фатализмът на този ден за вас е скрит във възможноста да откриете своя спасителен остров и оазис, да уредите имотна или наследствена придобивка, но всичко това има вероятност и някой друг да ползва. Може да не сте сами на този остров, а да имате нежелани съседи и квартиранти. Внимателно провеждайте огледите и проучете всички странични факти и данни, за да няма спор.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ще си спестите грижи, ако на 7-и направите проучвания и се доберете до тайни информации. 8-и е зареден с агресия, давайте заето за нахалници. 9-и идва с промени, а 10-и с приключване на важни дела. На 10-и Меркурий влиза в Скорпион, започва битка за наследства и имоти. 11-и е зареден с конфликти. На 12-и в рискова позиция са родените около 12-и октомври. На 13-и сиренцето е в капана.

7-и. Днес е денят на тайното знание и на поверителната информация, която не се дава на всеки и по всеки повод. Ще спечелят тези, които пият вода от първоизточника, а не се задоволяват и занимават с коментари и клюки. Заемете се с обучаващи програми и повишете личната си квалификация. Действията ви трябва да са добре обмислени и претеглени съобразно ситуацията.

8-и. Когато гръм удари, ехото дълго не заглъхва. Денят провокира агресивни прояви на манипулация и насилие. Останете си у дома, не се включвайте в конфликти, състезания и екстремни спортове. На преден план излизат хора с хищническа нагласа и огромни апетити. Тълпата е неуправляема. Проведете оздравителни процедури и сами не насилвайте тялото си с тежка физическа програма.

9-и. Ден на промени и преустройства в отговор на наложените ограничения. Всеки се опитва да защити своята позиция или да намери нова, в която да се чувства защитен и оценен. Денят се свързва със строителството и новия градеж. Заемете се с някои ремонти и подобрения в работата и у дома. Окопайте се на завладените в миналото позиции. Ден, в който търсим защитено убежище и подкрепа.

10-и. Ако вече се движите в определен коловоз и виждате целта пред себе си, повече не се отклонявайте. Днес ще спечелят тези, които приключват и постигат крайни цели и дестинации, а не тези, които сега са се сетили да тръгнат, да стартират нова дейност, работа или връзка. Планетата на бизнеса Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в сделките на Скорпиона.

11-и. Днес се губим в напразно бърборене, в опити да се надскочим и прецакаме взаимно. Препоръчва се въздържание и пост, отказ от намеси в работата на другите и защита срещу чуждите вмешателства. Време е да се преосмислят връзките на лично и професионално ниво. Вечерта Луната навлиза във Везни и бърза на среща с Венера. Утре ви чака кармичен избор, дано сте готови за него.

12-и. За родените около 12 октомври този ден носи кармични изпитания. Съвпадът на Юпитер и Плутон ви облъчва в пречупващ аспект. Назряват промени, ще се наложат нови правила, които е добре вие да определите, а не да чакате някой друг или съдбата да го направи. Такъв съвпад във Водолей ще има чак на 4 февруари 2033 г когато поколението на децата и внуците ще наложат новите правила.

13-и. Ден с пречистваща енергитика. Оставете старото да си отиде, да се оттече черната река и на нейно място да дойде златната река от нови възможности. Финализирайте имотна сделка, опитайте да уредите бъдещето на деца и внуци и защитете старините на родителите си както можете и с каквото разполагате. Колкото дадете, толкова ще получете. Пазете очите и следете кръвното.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Периодът започва за вас с три кризисни дни, в които Луната от Лъв и Уран от Телец ще образуват критични аспекти със Слънцето ви. Ограничете рисковите изяви, срещи и пътувания през уикенда, а на 9-и важното сършете следобед. На 10-и постигате целта, получавате награда за положените усилия. На 12-и работете самостоятелно, а на 13-и може да се уредите с имотна придобивка.

7-и. Родените в първата декада днес са в по-рискова позиция. Внимавайте кое къде оставяте, не се впускайте в необмислени начинания и пътувания. Пазете си документацията. Не влизайте в зависимости и не подписвайте нови договори. Четете дребния шрифт на стоките, които купувате. Вероятни са и здравословни проблеми, кръвнато варира. В такъв момент е препоръчителна почивка.

8-и. Денят се свързва с насилито, с коренната реформа и с желанието да се разруши старото независимо дали знаеш как ще продължиш, с кого и къде ще останеш. Апетитите са огромни, всичко става със сблъсък и конфликт. Дипломатичните разговори са забравени. Дори да тръгнете с намерението да се разберете мирно и тихо, няма да се удържите, ако ви провокират и скандалът е готов.

9-и. До обед сте склонни повече да рушите отколкото да градите. Но следобед получавате някакво особено вдъхновение и някаква неочаквана сила ви задейства, позволява ви да заемете нужната позиция и да направите правилен избор. До края на деня се окопайте на завладените места, включете в действие и скритите резерви и защитете позицията, която ще ви донесе сила и протекция.

10-и. Постарайте се да довършите обещаната работа, да изпълните дадените обещания, за да може и другите след вас да изпълнят своите ангажименти. Всички сме по някакъв начин свързани, но в този ден се пазете от случайни контакти и стойте далече от местата на изкушения. Прочистете се от шлаката на душевно и физическо ниво. Спазвайте диета и не бързайте за никъде.

11-и. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Много приказки ще се изприказват, ще си пречим взаимно, ще се надвикваме в работата и у дома. Въздържайте се от активни дейности, от участия в събрания, митинги и всякакви мероприятия, където ще се събират много хора и нещо ще се обсъжда. Преговорите не стигат до никъде. Направете консултация със специалист в нужната ви област.

12-и. Днес в хороскопа ви надделяват хармоничните и защитаващи аспекти, а вашата управляваща планета Плутон е в съвпад с Юпитер. Този аспект се свързва с гонгът на кармичното правосъдие, което ще отсъди във ваша полза в местата, където водите спорове или имате притеснения. Ще ви връщат стари дългове. Някой ще пристигне неканен, а друг ще си тръгне отхвърлен от вас.

13-и. Добре е да се правят вложения в недвижим имот, да се водят дела за наследства и да се обезпечават наследниците. Всичко предприето ще носи ползи за семейството и за бъдещето на децата. Някой може да купи на сметка и помещение за офис или магазин. Възползвайте се и от ниските наеми в момента. Вечерта ще получите изгодно предложение. Не отлагайте нищо важно за утре.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

Родените около 1-и декември са в силна позиция на 7-и. На 8-и, ако не захапете, ще ви захапят. 9-и идва с откровение за важни промени. На 10-11-и ограничете контактите и си гонете целта, без да влизате в обяснения. 12-и идва с много любов и с възможност да подобрите положението си и да получите повишение. На 13-и намирате нов дом, допълнителна заетост или терен за бъдеща работа.

7-и. Ден за учене, за планиране и разузнаване в противниковия лагер. Пазете се от компроматна атака, но сами може да атакувате тези, които са се изпречили на пътя ви в бизнеса и в деловите връзки. Намерете начин да подновите тренировки и дейности спрени в кризата. Всичко научено днес ще ви влезе в работа и ще помогне да повишите  нивото и личната си конкурентоспособност.

8-и. Ден на коренната реформа. Сега е момента да премахнете, дори и със сила или принуда ограниченията, на които сте подложени и да си проправите път към места и позиции, които отговарят на знанията, възможностите и личните ви предпочитания. Денят е свързан и с изгнанието. Ако заминете за чужбина дълго ще останете там. Проведете укрепващи и оздравителни процедури.

9-и. Важното свършете до обед, ако не искате да преправяте и поправяте нещата. Този ден събужда огромни градивни и съпротивителни сили. Всеки на своето ниво е добре да заеме базата и позицията, която смята, че ще му осигури стабилност, по-добри възможности за работа и живот. Ако сте направили първата крачка в любовта, вече е време да направите и втората. Навлизате в тежък период.

10-и. Нищо ново не започвайте. Движете се към определената и планирана в предните дни посока и цел. Всеки поглед встрани и от семейната пътека ще ви коства разправии и проблеми. Не отговаряйте на провокации и не приемайте за достоверни твърдения, които не сте проверили. Нечии фобии и фикс идеи може да ви завладеят ума. Спазвайте дистанция и проведете прочистваща диета.

11-и. Денят не е добър за преговори. Всички говорят едновременно, не слушат и не чуват аргументите на другите и не се склонни на компромиси. Не участвайте в събрания и в съвместни инициативи. Отложете делови срещи, на които присъстват ваши опоненти или потенциални конкуренти. Нужна е трезва оценка на реалностите. Не правете компромиси, за които усещате, че ще съжалявате.

12-и. Тенденцията е нещата да тръгнат по вода, дори и в любовта. Луна и Венера се целуват в знака на Везните, а Юпитер и Плутон са в съюз в името на реформите важни за общото ни бъдеще. Всичко предприето ще носи сигурност и перспектива. Ден на реката, която криволичи между двата бряга от възможности. Всеки може да опита своя шанс и да промени ситуацията, в която е попаднал.

13-и. Фатализмът на този ден идва от възможността да намерите терен и начин за стимулиране на бизнеса, от който сте се отказали или в момента кризата го стопира. Ще спечелят тези, които успеят времено да замразят някои дейности, но не и да се откажат и да ги стопират окончателно. Ден на летаргията и будната кома, в които ще изпаднат доста дейности и производства, пък който оцелее.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 7-и родените в третата декада да не се противопоставят на авторитетите. На 8-и по възможност си останете у дома, очертават се проблеми при пътуване. Не се товарете с тежки задачи. 9-и идва с неочаквано прозрение, навлизате в печеливш период. 10-и носи награди за миналите старания, а на 11-и печелите ако се дистанцирате от околните. На 12-13-и вървите по тънък лед.

7-и. Днес е добре да се вслушате в мнението на авторитетите, а не да давате съвети, ако не сте сигурни. Печелят добре информираните. Дано сте близо до първоизточника на интересуващата ви информация. Всичко препредадено многократно ще се изкриви и ще ви заблуди. Конкуренцията готви подвеждащи съобщения. Може да се отмени мястото на важни срещи и късно да го разберете.

8-и. Днес старото си отива, но по един болезнен начин. Вървите към финала на стари връзки и дано това не засегне професионалните ви отношения. Не се поддавайте на гнева, не планирайте оперативни интервенции свързани с гръбнака и сърцето. Избягвайте авантюристичните прояви и не рискувайте излишно. По възможност си останете у дома и обърнете повече внимание на децата.

9-и. Денят събужда огромни съпротивителни и регенериращи сили. Не търсете услуги от друг, ако може сами да се справите с проблемите и задачите. Ден на мечешките услуги, някой може да ви навреди в желанието да ви услужи. Почти в края на работното време чакайте благоприятно развитие на важен за вас въпрос. Получавате повишение или допълнение към работните си задачи и договори.

10-и. Ден на заслужените придобивки. Ако от доста време преследвате важна цел днес може да я постигнете. Не се отказвайте в последния момент от нищо важно за бъдещето ви независимо трудностите. Може да бъдете приети и утвърдени за важна работа и длъжност. Заместниците стават титуляри. Взимайте каквото ви се дава и бъдете сигурни, че ще се справите. Не споделяйте нищо.

11-и. Не се включвайте в безсмислените спорове на работното място. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Оставете лаиците да спорят, търсете начин да се срещнете с истински капацитети в областа, в която има да решавате важни дела. Днес гърнето може да си намери похлупака. Правите връзки, които ще се окажат важни за бъдещето. Провеждайте разговорите си на четири очи.

12-и. Днес удряте на камък в личните връзки. Луна и Венера ви облъчват в пречупващи аспекти от знака на Везните. Някой може да се реши на раздели и развод, ако вижда, че ситуацията вече излиза от контрол. Днес е точният съвпад на Юпитер и Плутон във ваши знак. Аспектът се свързва с кармичното правосъдие. Съдбата ви дава важни уроци и подканя да се решат имотни и наследствени дела.

13-и. Днес един затваря своя магазин или офис, а друг прехвъля имоти и наследства на децата. Като цяло енергията тече от вас към другите. Дано не се наложи да правите нещо против личните си стремежи и желания. Пазете очите, не сечете дървета, не подарявайте отрязани цветя. Всичко да се прави с внимание. Избягвайте пренапрежението и прекаленото натоварване с чуждите проблеми.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари 

До понеделник на обед срещате видима и невидима преграда, ситуацията се развива негативно за вас независимо старанията ви. Не предприемайте рискови дела и пътувания, особено на 8-и. 9-и изисква пренастройка и напасване към промените. На 10-и постигате крайна цел. На 11-и работете самостоятелно, а на 12-13-и късметът ви ще проработи. Очаквайте значителни печалби.

7-и. Родените около 1 феврури ще изживеят мъчителни моменти, може да се сблъскат с негативни реакции и вмешателства в отношенията си. Вечерта си останете у дома. Очертават се негативни обрати там, където очаквате нещо приятно. Насочете усилията си към усвояване на нови знания и умения, започнете нов обучаващ цикъл, търсете информации от първоизточника.

8-и. Днес и за родените във втората декада ще има доста проблеми, объркващи и агресивни влияния и въздействия. Останете си у дома, не поемайте излишни рискове и не се намесвайте в чуждите отношения. Не ходете по митинги и на места, където се съсредоточава агресия. Денят се свързва с насилието и с коренната реформа. Внезапно изпускаме парата, нараняваме себе си и околните.

9-и. До обед проблемите ще са повече за родените след 13 февруари. Денят идва с откровение за бъдещето, но малко от нас ще му се доверят. Съветът е да заемете позицията, която ще ви защитава, а не тази, която обещава допълнителни пари или екстри. Може да направите грешен избор подведени от лакомията. Отложеното за следобед ще покаже къде ви е мястото и къде сте желани.

10-и. Днес получавате по заслуги, издължават ви се длъжници за направените услуги и за добре свършената работа. Нищо ново не започвайте преди да направите цялостна инвентаризация на връзките, наличностите и задълженията. Меркурий навлиза в Скорпион. Хора с власт и позиции ще се опитват да ви използват. Не планирайте до 16-и декември да взимате и да давате заеми.

11-и. Днес може да спечелите от консултантска и преподавателска работа. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в общи обсъждания и преговори. Днес отговорността се размива. Едва ли ще се стигне до консенсус и до съвместни действия. Ще си загубите времето, ако се включите в общата говорилня. Вечерта идва с изгодно делово предложение. Приемете го.

12-и. Днес късметът ще ви следва, особено в любовта и интимните връзки. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Везните. Някой може да получи и да направи предложение за брак. До една година може да станете щастливи родители или баба и дядо. В този ден и най-зациклената ситуация може да се отпуши и нещата да потръгнат в благоприятна за бъдещето посока.

13-и. Не се страхувайте от фатализма на този ден. За родените в третата декада ще има допълнителни екстри и възможност да се внедрят там, където другите днес пасуват и са страхуват да кандидатстват и да действат. Добре е за сделка с недвижим имот и уреждане на наследства. Това, което си е ваше с голяма вероятност ще си дойде при вас. На вратата ви чукат каещите се грешници. 

Риби 20 февруари – 20 март

7-и е ден за самоподготовка и усвояване на житейски уроци. На 8-и се отварят неустоими апетити. Всеки се стреми да заграби колкото може енергийни и емоционални ресурси. На 9-и важното свършете до обед. След това до 11-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. 12-и ще ви донесе любов и възможност да заемете стабилни позиции. 13-и може да ви донесе имот.

7-и. Днес съдбата и кризата срещат учителите с техните ученици в нов етап на взаимодействие и дистаниционно обучение. Всичко, което научите и усвоите сами ще ви донесе ползи и късмет. Включете се в нов тип образователни програми, търсете и иднивидуално обучение за децата или организирайте такова с близки и познати. И сънищата ви носят нови знания и ще се сбъднат.

8-и. Ден на хищниците, на тези които всичко ще изядат и ограбят, стига да им се предостави такава възможност. Няма прошка за грешките, които правим. Може да попаднете в лапите на мошеници или сами да поставите някого на тясно. Секуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Денят е добър за приключване и разчистване на сметките.

9-и. Денят се свързва със строителството и базата, с възможността да стъпите на сигурна основа в работата и в отношенията, но и да загубите важни позиции, ако действате неправомерно. Използвайте денят активно за укрепване на здравето. Излезте сред природата, проведете пречистващи и зареждащи душата и тялото ви упражнения. Не се срещайте с хора, които винаги ви разстройват.

10-и. Днес е опасно да развявате като свое знаме чуждите идеи и предписания. Не започвайте нищо ново, не тръгвайте в несигурна и непроверена посока и връзка. Денят е добър за приключване, за лична и професионална инвентаризация. Всичко да се прави без бързане и припряност. Пазете се от неочаквани контакти и чуждо вмешателство. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани.

11-и. До обед на всички нива са възможни конфликти и скандали. Никой никого не слуша, а чува само себе си. Не е добре за провеждане на съвместни консултации и събрания. Сега е момента да се търсят специалисти, които да отговарят за съветите и предписанията, които дават. Уредете си срещи без посредници. Вечерта пред вас ще се отвори нова врата от възможности.

12-и. Денят ще ви зареди с любов, с едно обаждане или среща, които чакате отдавна и с възможност да се усамотите с любим човек на приятно място. Дано всеки има своя шанс за близост и взаимност. Толкова студенина и дистанцираност ни донесе кризата. Много хора ще останат разделени по двата бряга на реката от възможности, но вие може да я прекосите, да се срещнете и да започнете начисто.

13-и. Денят е добър за рестарт на търговска дейност, но малко хора ще се решат в тези несигурни времена. В нерешителността е скрит фатализмът на този ден. Предстои новолуние в хармоничния ви Скорпион. Ще се отприщят водените дела. Може да се уредите със собствен дом, с магазин или ателие, в което да работите и да развивате самостоятелна дейност. Оглеждайте се.

 

 

 

 

 

Още по темата: Зодии

Подобни статии