Звездна карта: Пълен седмичен хороскоп за 16-22.01.2021

Овенът се окопава на ново място, Телецът скъсява дистанцията, а Близнаците да внимават с чуждите съвети

Не правите разлика между личните и професионалните интереси? Време е да се замислите върху това. А звездите ще ви помогнат както в тази посока, така и в лутането накъде да поемете и върху какво да акцентирате.

Овен 21 март – 20 април

Очертава се чудесен уикенд с пътувания, делови и приятелски срещи и разговори с чужбина. На 18-и към обед върви манипулираща програма. Важното свършете по-рано. На 19-20-и водите тежки битки за  професионално оцеляване. Ще се наложат големи компромиси. 20-21 дават предимства на големите и задкулисни играчи на пазара. Малките са водени към фалити. На 22-и се окопайте на важна позиция.

16-и. Проведете важните разговори след 10ч. Ден за представителни срещи, за преговори и взаимни споразумения. Този ден изисква да си верен на принципите си и да играеш честно, защото всяко твое действие ще се проверява по различни начини и канали. Доверете се на инстинктите и изберете посоката, която неустоимо ви привлича. Трудно ще сдържате емоциите си, а може би и не трябва.

17-и. Благоприятни са разговори с чужбина. Проучвайте пазара във вашата област и се постарайте да осъществите полезни връзки. Може да получите важни информации и свежи идеи, които в следващите дни ще успеете да реализирате и вкарате в личните си програми и начинания. Един от дните, в които откривате важните за вас места, позиции и хора и опитвате да ги спечелите.

18-и. Сутринта е объркана и обсебваща. Не се ангажирайте с обещания и не позволявайте намеси в личния си избор. Към обед ще получите важна информация, която ще позволи да осветлите намеренията на конкуренцията и да ги парирате. Следете знаците на съдбата. Ако счупите нещо на обед, това е лош знак. Намалете претенциите към близките, ако искате да запазите връзките си.

19-и. От обед до утре на обед сте в силна и активна позиция. Стопете дистанциите с важните за бъдещето ви хора и издигнете стени пред тези, които ви вредят. Този ден помага да се освободите от личните си притеснения, а и от някои грехове. Постарайте се да привлечете тези, които ви липсват. Ден на феникса, стари връзки възкръсват  от пепелта на миналото и отново са в играта.

20-и. Един повратен момент в живота на мнозина. Вашата управляваща планета Марс е в точен съвпад с Уран в знака на Телеца. Време е да се изринат Авгиевите обори, да се даде шанс за  развитие на новите технологии, свързани със земята и селското стопанство. До обед имате повече свобода на действие. От обед до утре на обед нищо ново да не се започва. Довършете започнатото.

21-и. До обед печелят хората в сянка, тези които дърпат конците и държат парите. Денят е зареден с експлозивна енергия. Някъде може да избухнат конфликти на общо недоволство. Може да наблюдаваме и удар по парите и притежанията на един и неочаквана печалба за друг, особено в посока на новите технологии и криптовалутата. Опитват се нови хватки за печалба и влияние.

22-и. Опитайте да завладеете нова позиция в полето на личните си и професионални интереси. Подпишете нови договори, създайте нови връзки. Сега е момента да се окопаете на новото място, да стабилизирате и затвърдите положението си в материален и обществен план. В организма ви се пробуждат огромни сили. Започнете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури и дейности.

Телец 21 април – 20 май

Идват дни на тежък избор за родените до 1 май. На 16-17-и имате повече свобода на действие, водете преговори и си гонете интереса. 18-и изисква промяна в тактиката. От обед на 19-и навлизате в провокативен период. На 20-и е точният съвпад на Марс и Уран върху Слънцето на родените около 29-30 април. И на 21-и бъдете внимателни с техника и транспорт. На 22-и завладявате нови позиции.

16-и. Днес е добре да осъществите връзки, които ще ви помогнат да затворите професионалния си и производствен цикъл. Канете гости и гостувайте, водете преговори и търсете ново място за внедряване. Ден на подадените ръце, на предложените и приети оферти за бъдеща работа и съвместна делова инициатива. Това е и единствения ден в месеца, в който не се пълнее.

17-и. Чакайте обаждания от чужбина и стимулиращи разговори, които ще носят обещание за съвместна дейност или работа в бъдеще. Приемайте това, което ви дава съдбата и не желайте друго. Бъдете сигурни, че ще получите повече от очакваното в бъдеще. Започнете да реализирате една стара фикс идея или мечта. Ден на прозрение и за истинската стойност на личните ви връзки.

18-и. Насрочете важните си срещи до 11ч. и ще имате повече успех, без да се налага да влизате в спорове. След това до утре на обед тенденцията е да се държим един към друг ултимативно и да си поставяме условия. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Няма да има връщане назад и в решенията, които взимате. Не лъжете, една лъжа днес скоро ще стане истина.

19-и. Важните дела и преговори насрочете за следобед, ако искате да избегнете излишните противопоставяния и спорове. Следобед с лекота ще привлечете желаните спонсори, ще стопите дистаниците с тези, с които в миналото сте се раздалечили, а раздялата преживявате тежко. В този ден се прощават греховете, правят се отстъпки в името на разбирателството и общото бъдеще.

20-и. Важното уредете сутринта. Денят е зареден с агресия, с неочаквани обрати и рискови положения в живота особено за родените в първата декада. Днес и утре стъпвате по тънък лед в отношения и връзки. Внимавайте с техника и транспорт, не нарушавайте правила и разпоредби и до утре на обед поне не предприемайте нищо ново и важно за бъдещето ви. Не взимайте и не давайте заеми.

21-и. До обед останете където сте, не правете крачка в нова посока и внимавайте при пътувания и работа с електроуреди. Контролирайте емоциите. Може да избухнете по незначителни поводи и после да съжалявате за провалената връзка и работа. Дръжте се дипломатично. До вечерта намирате нова база, място и работа, където да се внедрите, но ще трябва с някого да делите терени и екстри.

22-и. Днес ще имате голяма конкуренция, но ще реализирате и големи успехи. Явете се на конкурси, търсете нова работа или се внедрете в нова пазарна ниша. Кандидатствайте по спонсорски програми. Денят е високо енергиен и зареждащ. Само, който не опита няма да се похвали с победа. Може да се наложи да направите някои отстъпки, но до вечерта ще постигнете поне една важна цел.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда за вас се очертават разговори и срещи с опити за манипулация и въздействие. Запазете неутралитет. 18-и идва с вест и покана от чужбина. Пожелайте си нещо. От 19-и в живота ви ще се появи ново покровителство. От обед до 20-и на обед стопявате дистанциите с нужните ви хора. Вечерта навлизаме в рисков период, който ще засегне болезнено конкуренцията ви до 22-и.

16-и. Днес към вас протягат ръце за подкрепа не само приятели, но и съвсем непознати хора. Нищо няма да ви се даде, само ще ви се взима, ще ви се поставят условия и кой както може ще се държи ултимативно и с повишени изисквания. Тенденцията е да влезете в опасни капани на страста и да се съгласите на компромиси носещи неприятности. Само храната ще ви се услади, днес не се пълнее.

17-и. Ден за уединение и смирение. Намерете спокойно и тихо място и размислете. Не търсете консултантски услуги. Никой няма да ви даде безпристрастен отговор, а даже напротив, ще се опита да извлече ползи и облаги от затрудненията, в които сте попаднали. Особено опасно е днес да приемате на гола вяра чуждите съвети и предписания. Доверете се повече на интуицията.

18-и. До обед водете преговори с чужбина. Може да получите лично прозрение и вдъхновение и да привлечете важни спонсори и клиенти. От обед до утре на обед се придържайте повече към истината, не провокирайте никого и внимавайте какво си пожелавате. Ден на вербалната магия. Ако не те бива със словото просто замълчи, за да не си вкараш автогол. Пазете писма и квитанции.

19-и. Ако сте сънували родителите си това е знак за внимание. До обед поне едно ваше желание ще се изпълни. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Водолея. Лесно привличате съюзници и сътрудници. Може да получите и предложение за работа в нов екип. Отварят се нови служебни места, направете бързо връзка със старите си партньори, спонсори и работодатели.

20-и. До обед разрешете стар спор извинете се и приемете извинения позволяващи на съвместната ви работа да потръгне. Направете нужните компромиси и чакайте такива. В този ден ще има неочаквани обрати в живота на мнозина. Това ще ви даде възможност да заемте овакантени места и да прокарате личната си политика. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно.

21-и. До обед може да направите грешен ход водени от прекаленото си самочувствие. Не се доверявайте на никого, следете знаците на съдбата. Ще се повтори ситуация, при която преди сте направили грешен избор. Този път може да се коригирате и да спечелите. От обед навлизаме в деня на фонтана. Включва се каналът на кармичната родова памет. Подредете отношенията.

22-и. Ден на ремонти у дома и в личните отношения. Поправете грешките, привлечете важните хора. И неприятната работа ще се свърши и подреди по най-добрия начин. Дръжте се изправено, енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни зарежда с желание за промяна. Подпишете нов договор, търсете съюзници, а вечерта се приберете с подарък.

Рак  22 юни – 21 юли

За вас се очертава приятен уикенд с делови и приятелски срещи, с предложения и покани, на които не може да се устои и от които ще произлезат важни промени за бъдещето ви. В събота не се пълнее, хапнете наволя. От 18-и до 20-и на обед стъпвайте на пръсти и контролирайте емоциите. 20-21-и запалват пожари, в които ще изгори не една надежда и любов. На 22-и чакайте придобивки.

16-и. Днес прекрасно се усвояват нови знания и умения. Изявете талантите си, проявете творческа активност и си гонете набелязаните цели. Ако на едно място не успеете на друго двойно ще ви се даде и предложи. Доверете се изцяло на инстинктите и ако към нещо почувствате привличане или желание непременно тръгнете в тази посока. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.

17-и. Днес е добре да се подновяват стопирани връзки с партньори от страната и от чужбина. Ще получите някакво особено вдъхновение и озарение и ще вземете важно решение. Този ден отваря пред вас врата към бъдещи успехи, постижения и възможности, които ще ви извадят от кризата. Засилват се телепатичните контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади, а и вие го потърсете.

18-и. До обед енергията е блага и хармонична, но след това ще се появи неприятен дразнител, който ще ви извади от релси и ще предизвика конфликти у дома или на работното място. Навлизате в рисков период. Не се препоръчва участие в колективни инициативи. Внимавайте какво обещавате. Не се изказвайте неподготвени, за да не настроите някого срещу себе си. Пазете документи и лични данни.

19-и. Още от сутринта се въвличате в скандали и неприятни отношения с колеги и близки. Денят е неблагоприятен за подписване на нови договори. Приемате неизгодни оферти. Следобед е време за прошка и опити за стопяване на дистанцията. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Опитайте да разберете другата гледна точка и вас ще разберат и може да ви направят компромис.

20-и. Родените в третата декада да бъдат внимателни с техника и транспорт. Не се опитвайте да правите рамонти, за които не сте компетентни. Днес всичко си иска майстора, а лаиците ще пострадат в желанието да спестят пари. До утре на обед енергетиката е негативна, нищо не върви по план, а ако потръгне ще коства много работа и разправии. Ограничете контактите.

21-и. Контролирайте чувства и емоции, не се поддавайте на гнева и се дръжте дипломатично в отношенията с околните. Сутринта е заредена с агресия и напрежение, но следобед ситуацията се подобрява. Чакайте изгодни предложения. До утре може да сключите нови договори, които ще ви осигурят стабилност. Добре е за преместване в нов дом или офис, за покупка на животни и инвентар.

22-и. Днес захапваме кокала и се устройваме на подходящото място. Енергията и апетитите ви нарастват. Може да постигнете повече от друг път, да се наложите при преговори и водене на дела. Важното е да напипате точната граница между личните си възможности и нуждите на пазара, на близките, на колегите и на шефовете. Не обещавайте повече отколкото можете да дадете.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 16-и пазарът живва. Организирайте срещи важни за бъдещето, преговаряйте и на 17-и с партньори от страната и от чужбина. На 18-и лесно печелите съюзници, а на 19-и се завръщат стари приятели и колеги недоволни от новата си работа. На 20-и рискът диша във врата на родените в първата декада. На 21-и губите пари и вредите на здравето си. На 22-и срещи и пътуване се провалят.

16-и. Чудесен ден за делови и приятелски срещи, за обсъждане на бъдещи съвместни инициативи и сключване на нови творчески съюзи. Доверете се на интуицията и ако нещо ви привлича неустоимо не се ограничавайте, а тръгнете в тази посока. Днес и диетите са ненужни, храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, но банковата ви сметка ще набъбне, ако сте достатъчно подготвени.

17-и. Навлизаме в период на приемане и поглъщане на енергия от космоса. Всеки на своето ниво може да получи прозрение за бъдещето и стимул за действие в подходящата за амбициите му посока. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, които непрекъснато ангажират мислите ви. Ще усетите някакъв особен подтик за действие, доверете му се и тръгнете в нова посока.

18-и. От днес до 20-и на обед вие командвате парада и направлявате съдбите на другите. Днес до обед може да осъществите ползотворни разговори с чужбина, с клиенти и работодатели, с доставчици и партньори. Не протакайте нещата, постарайте се до два дни да подпишете важните си договори и да уредите изгодни сделки. Използвайте нечие колебание и разсеяност и си вземете своето.

19-и. Ден за пътуване, за сделки с животни и инвентар, за посещение на пазари и тържища и за участие в различен тип преговори. Към обед може лесно да убедите някой да ви съдейства. Хора със слаба психика може да изпаднат под ваше влияние и контрол. Проблемът е, че и на вашето ниво има силни лъвове, които ще се опитват да ви приобщават към личните си планове и амбиции.

20-и. Важното свършете по най-бързия начин. За родените в първата декада днес и утре са вероятни тежки изпитания на съдбата, инциденти и непредвидени обрати, които може коренно да променят живота ви. Внимавайте с техника и транспорт. Луна, Марс и Уран от Телец, заедно с четирите планети от Водолей образуват кармичен кръст с вашето Сленце. Лесно се попада в капани.

21-и. Поне до обед не поемайте рискове, останете си по възможност у дома, увеличете самоконтрола. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Ден на прилепа. Необходима е активна самозащита от агресивната чернота наоколо. Може да получите неприятни вести. Контролирайте емоциите и не позволявайте намеси. Бъдете внимателни с електроуреди, не взимайте и не давайте заеми.

22-и. Високо енергиен ден. Препоръчва се прочистваща тялото и душата диета. Не си поставяйте тежки задачи и нереалистични цели. Не се претоварвайте. Добре е в тези дни да се следи хормоналния баланс. Лесно е да се излезе от норма и по различни направления на живота. Родените около 5 август трудно дозират и балансират отношенията си. Не влизайте в конфликти.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 16-17-и се очертават опити да ви бъде наложен чужд избор. Някой ще ви постави ултиматуми, ще се наложи да отстъпвате територии на влияние. На 18-и правите перспективни връзки и до два дни може да намерите допълнителна работа. На 19-и до обед лесно се влиза в конфликти, но следобед върви програма за сдобряване и прошка. На 20-21-и конкуренцията е елиминирана. 22-и носи победа.

16-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Нептун. Някой ще ви омайва с приказки и обещания, ще се опитва да ви наложи своите фикс идеи и да ви вкара в привидно изгодна делова връзка. Не се съгласявайте на компромиси. Поискайте време за размисъл и добре проучете как стоят нещата. До вечерта се нагнетява напрежение и у дома. Не е добре да отсъствате.

17-и. Не пропускайте закуската, особено в приятна компания. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата, релаксирайте както го разбирате. Във всеки момент се старайте да не изпадате в зависимости от чужди желания и мнения. Чакайте обаждане с изкусително предложение, на което е по добре да устоите и да преговаряте, за да извлечете повече ползи.

18-и. Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Не взимайте прибързани решения и не влизайте в съглашения. Ако счупите нещо е лош знак. Не споделяте намеренията си, конкуренцията дебне. До утре на обед с пълна сила действа вербалната магия и който не може да работи със словото да замълчи и да не предизвиква съдбата с излишно споделяне или забележки към околните.

19-и. Този ден сбъдва пожеланията, дори и случайно изказаните. Контролирайте емоциите, в момент на афект може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Следобед ви предстои мъчително сближаване. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно в живота ви. Днес в организма ни се включват финните енергии. Долавят се и най-дребните трепети на сърцето.

20-и. Предстоят два дни, в които доста хора от средата ви ще имат проблеми, а това ще ви ангажира по един или друг начин. Днес си даваме сметка кои са истински важните хора в живота ни. Очаквайте завръщане на каещите се грешници. Ще ви се обаждат тези, които в миналото прибързано са ви обърнали гръб или са проявили невнимание. От вас зависи да стабилизирате връзките си.

21-и. Днес поставяте всеки на мястото му. Родените в първата декада ще се държат доста разпоредително и назидателно. Поставяте условия и ултиматуми, което рядко ви се случва, защото вътрешно сте убедени, че не това е начина. Но днес без налагане на тежки мерки и ограничения няма да ви послушат, а това за всички ще донесе грижи. До вечерта заемате стабилизираща позиция.

22-и. Един от най-силнити ви и успешни дни за месеца. Може да изкачите връх в кариерата, да намерите нова или по-добре платена работа. Пазарете се, но не отивайте в крайности, за да не изпуснете добрите шансове и предложения. Случващото се в този ден ще ви помогне да намерите благоприятната за вас пазарна ниша. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

16-и е ден за представителни и лични срещи. В неделя чакайте вести и предложения. От 18-и до 20-и на обед газите в мътна вода, срещате хора с тъмно минало и прикрито настояще. Случващото се в тези дни ще ви подскаже правилния избор. 21-22-и носят за някой неприятни изненади, но за вас са вероятни повече придобивки, шансове и успехи. Взимате си своето от живота и от една връзка.

16-и. Добре е за днес да планирате полезни срещи и да подновите стари отношения, които отдавна се нуждаят от смазката на едно мило обаждане. Стремежът е да се постигат далечни цели, да се търсят нови посоки, да се кооперират таланти, знания и вложения в една обща дейност и мисия. До утре сутрин колкото и да изядете няма да напълнеете, така че си подсладете живота.

17-и. Чакайте обаждания от чужбина. Търсете и вие начин да се свържете с работодатели, със старите приятели и с близките, които са далече и за които всички тъгуваме. Денят се свързва с прошката и с пожеланието всеки да е добре там, където се намира или отива, независимо, че някой друг остава сам и го очаква. Ден, в който откриваме истинския смисъл на една своя връзка и се успокояваме.

18-и. Денят идва с опити за обсебване и желание за манипулация. Не приемайте нищо на доверие, проверявайте всичко, което ви казват, предлагат или изпращат като покупки, вещи и материали. Родените в първата декада ще изпитват по-голям натиск и натоварване. Може да изпуснете нещо изгодно и добро за вас в желанието да гоните химери. До 20-и не е добре за вадене на зъб.

19-и. Както и да постъпите ще бъдете виновни, ще се окаже, че сте настъпили чужди интереси или сте повдигнали болни и нежелани теми. Бъдете внимателни в отношенията. Счупеното е лош знак. Следобед направете крачка към помирение, особено, ако чувствате вина. В организма ни се включват енергии на финно душевно ниво. Всичко може да се оправи. Дистанциите ще се стопят.

20-и. Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако не спазват правилата и поемат излишни рискове в желанито да направят впечатление. Контролирайте емоциите, признайте си прегрешенията и не заменяйте една лъжа с друга. Може да бъдете използвани като таран на чужди интереси или като буфер в отношенията на други двама. Ще се окажете в ролята на третият.

21-и. До обед получаваме объркващи сигнали, но след това може да направите силен ход и да спечелите повече от очакваното. Предстоят рокади в работата. Вероятно е да получите предложение за заместване или да станете титуляра. До утре на обед стъпвате на стабилна основа в дейностите и в партньорските връзки. Постарайте се да получите нужните ви информации от първоизточника.

22-и. Действайте активно, подпишете нови договори, влезте в нова среда или в нова група по интереси. Ден на феникса. Започнете оздравителни и възстановителни процедури. Може да се намерят лекарства за тежка болест и да се кажат думи, които ще стопят ледовете. Насочете всичките си сили към благоденствието на дома и близките. Започнете отлаганите преустройства и промени.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се чудесен уикенд с приятелски и роднински срещи, които носят перспектива за бъдещето и обвързване, което ще ви дари с радост и любов. На 18-и свършете важното до обед. 19-и започва с конфликт, но е добре да завърши с  помирение. Ако не го направите в следващите дни ще получавате тежки удари от съдбата. Може да загубите ценно за вас партньорство и приятелство.

16-и. Днес може да направите крачка в желаната и отдавна подготвената посока. Всяка среща ще е от значение, ще ви носи придобивки и ще осигурява бъдеща подкрепа. Обадете се на тези, с които искате да вървите напред и да сключите нови съюзи. Диетите и ограниченията са противопоказни. Хапнете си наволя. Дайте воля на желанията и личните си предпочитания, изкажете чувствата си.

17-и. Още от сутринта тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Правете това, което ви идва отвътре и към което изпитвате афинитет. Днес интуицията ви се разгръща в пълния си блясък и работи на пълен капацитет. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Засилват се телепатичните контакти, правят се важни връзки. В живота ви може да влезе човек, с когото кармично сте свързани.

18-и. До обед проведете срещи и разговори с тези, които искате да спечелите на своя страна. Лесно ще убедите някой да ви съдейства и да направи жертвите, на които в миналото не се е съгласил. С лекота правите желани от другите своите амбиции, мечти и намерения. Днес гледате в една посока и с любимите ви хора. Внимавайте да не прекалите и да предозирате исканията и претенциите.

19-и. Денят започва напрегното, а в следващите два дни непрежението ще нараства. Родените в първата декада ще преживеят тежки и рискови моменти. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Добре е да отложите рискови пътувания, ремонти и екстремни изпълнения в планината. Ставате прекалено доверчиви и уязвими, може да получите удар на болното място.

20-и. Днес  е точният съвпад на Марс и Уран в знака на опозицията ви Телеца. Като се добавят и пречупващите аспекти с планетите във Водолей, със сигурност може да очаквате неприятни и рискови събития. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. От обед до утре на обед каквото се развали трудно ще се оправи. Не поемайте насвойствени ангажименти, стойте мирни.

21-и. До обед напрежението постепенно ще спадне, но все още не бива да поемате излишен риск. Може да се излъжете не само в отношенията, но и в парите. Отложете за другата седмица подписването на новите си договори. До вечерта може да получите предложения, но зад всяко ще се крие желание за използване. Ще се наложи доста да се пазарите и по отношение на имотни сделки.

22-и. Днес е важно да стъпиш на сигурно, да си осигуриш базата и нужните средства за бъдещите бизнес проекти и начинания. Някой тегли кредит, а друг получава подкрепа от близките. Но и в двете положения ще се почувствате длъжници, така че внимавайте в какви зависимости влизате. Пасивността е нежелателна, но по възможност не се занимавайте с нови начинания и вложения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда попадате в екстремни ситуации. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Отложеното за 18-19-и ще се развие по-добре за вас, ще ви отвори нови хоризонти за работа и личен живот. 20-21 ще бъдат рискови за откритата ви конкуренция, а прикритата ще излезе на показ. Лагерите на приятелите и враговете ще се оформят на 22-и.

16-и. Днес плановете ви се променят или зависят от настроението и желанията на близките. Трудно ще си намерите мястото. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Вечерта попадате в изнудващи положения. Нищо няма да ви се даде даром. Ще плащате и за своите и за чуждите удоволствия и дано това не ви е  проблем. Днес не се пълнее, хапнете наволя.

17-и. За родените около 10-и денят носи изкушения и объркващи сигнали. Изпадате под влияние на емоции и приемате чуждото мнение безрезервно. Вкарвате се сами в трудна ситуация, отказвате се от личните си замисли приемайки чуждите на доверие. Малко повече критичност ще ви се отрази добре. От доста време смятате себе си за виновни за проблемите на някой друг. Коригирайте се.

18-и. Осъществете връзки с приятели и роднини в чужбина. До обед получавате съобщения и предложения, които носят надежди и в бъдеще ще променят посоката ви на действие и развитие. Навлизате в стабилизиращ период. Луната от Овен стимулира връзките и ви дава свобода на действие в нова посока. Пътувайте, водете преговори, търсете спонсори и нова база за развитие.

19-и. Днес с лекота може да прокарате идеите си и да направите личните си амбиции приемливи и желани от някого. Ден на вербалната магия. Сега е момента да проявите и дипломатичните си качества, да спечелите важни хора за личната си кауза и да откажете враговете от намерението да ви навреждат. До вечерта осъществете контакти с тези, с които в миналото сте влезли в конфликт.

20-и. Денят започва добре за вас и за личните ви намерения. Подновявате важни връзки, но с напредването на деня ще се почувства някаква агресия. Тя може да не е насочена директно към вас, но ще засегне близки и приятели. Движете се на пръсти и бъдете готови да реагирате адекватно на нуждите на околните във всеки момент. До утре на обед много съдби ще се променят.

21-и. Не започвайте нови начинания до обед. Енергетиката е рискова, лесно се стимулират конфликтни състояния и положения, в които някой  може да пострада. Бъдете скромни и не се опитвайте на всяка цена да изявявате и доказвате себе си. Очертават се проблеми повече за близките ви родени в началото на Телеца, Водолея и Лъва. До вечерта стъпвате на по-стабилна основа и база.

22-и. Ден на градежа, нищо да на се руши. Не подкопавайте чеждите позиции и укрепете своите. Добре е да се сключат нови договори и съюзи. Някой ще спечели повече от друг път и ще помогне на близък да излезе от лична криза. Ден на високите енергии, стремежи и цели. Стартират нови дейности и производства и се въвеждат нови правила. Докажете чувствата и любовта си.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се чудесен съботен ден, а и в неделя може да прекарате чудесно. В следващите три дни Луната ще се движи в знака на нехармоничния ви Овен, ще провокира кризи и депресивни състояния. На 20-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. 21-22-и ще ви отворят нови пътища и хоризонти, ще спечелите предимства и пари, ще се издигнете на по-добра позиция в бизнеса.

16-и. Насрочете представителни срещи и преговори по важните и належащи за вас и за семейството ви въпроси. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към близките. Лесно ще усвоите нови знания и уроци и ще помогнете на децата да се справят със своите. Пътувайте и на място уточнете някои положения по водените преговори и сделки. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете.

17-и. Покажете истинските си чувства и емоции и ще привлечете нужните хора. Гответе се за битка в защита на свои и приятелски интереси. Ден за връзки с колеги и партньори от чужбина. Договорете се по отношение на цени на стоки и услуги, планирайте посещения и съвместни инициативи. Тенденцията е бизнесът да се отвори до дни. Бъдете готови да рестартирате спрени дейности.

18-и. Не започвайте деня с прояви на недоволство. Тенденцията е всичко да се уреди по възможно най-добрия за вас начин. Ще получите информации позволяващи да откриете истинския смисъл на отношенита си с някого. Направете усилие да го задържите или да се освободите от присъствието му, ако усещате някаква опасност. Препоръката е до края на деня да приключите с обещаните задачи.

19-и. Още със ставането днес си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. До обед не се разсейвайте със странични задачи, а свършете най-важното. Може да сключите изгодни договори до вечерта и да уредите срещи важни за бъдещето ви. Време е да подновите отношенията, които преди време са зациклили и довели до прибързано скъсване. Привлечете важните хора в живота и работата ви.

20-и. Родените в третата декада днес вървят към успех и постижения в момент, когато конкуренцията им дава заден ход или е принудена да излезе от играта. Много ще се спечели и много ще се загуби. Ще си проличат умелите играчи. Очертават се пикове в бизнеса и в живота на много хора, финансови падения и възходи. Ще се видят слабите места и в политическия живот тук и зад океана.

21-и. До обед енергетиката влияе негативно на човека. Внимателно оценявайте знаците на съдбата. Ще се усети някаква липса, едно чувство и  покровителство ще си отиде. Прекалената ви самоувереност ще бъде наказана. Не се ловете на бас и не играйте хазартно. Каквото отложите за следобед ще мине по правилата и ще донесе повече ползи. Работете за нуждите на семейството.

22-и. Подпишете нов договор, преговаряйте по важни за бъдещето ви дейности и проекти. Може да получите чаканата подкрепа и финансиране. Денят дава предимства и позволява да влезете в нова среда. Не планирайте за следващите три дни стъпки в нова посока. Ще се отдалечите от целта и ще попанете в засада. Днес енергията ви достига високи нива, може да постигнете повече от друг път.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Нализате в един от рисковите си периоди в сатурновата ви дупка. 20-22-и ще бъдат за вас дни на премеждия, проблеми и кризи в отношенията. Важното и неотложното изтеглете за началото на периода. 16-17-и носят късмет и ползи, връзките с чужбина осигуряват стабилност и обезпеченост. На 18-19-и се очертават опити за намеси и провокации, които ще ви извадят от релси в следващите дни.

16-и. Не бързайте да пътувате или да се обвързвате с някого рано сутринта. С напредването на деня навлизате в силен период. Връзките ви ще носят късмет, протекция и финансиране в бъдеще. От обед до утре на обед организирайте приятелски срещи, наредете и богата трапеза. Колкото и да изядете в този период няма да напълнеете, но пък банковата ви сметка може да набъбне.

17-и. Ден на вдъхновение, любов и смирение. Занимавайте се с обичайните си дела и не се оплаквайте от живота. В момента получавате максимално доброто и подходящо за вас в ситуацията. Навлизаме в период на поглъщане и усвоение на енергия от космоса. Интуицията ви се засилва, правите асоциативни връзки позволяващи да си дадете сметка какво ви свързва с някого.

18-и. Рано сутринта получавате приятни изненади и обаждания. Не се хвалете прибързано, за да не подплашите птичето на късмета. Опасно е да се лъже. По добре замълчете, вместо да кажете неистини и да си вкарате автогол. Помолете се, тази вечер си пожелайте нещо съкровенно. Молитвите се чуват и сбъдват, но не и тези, целящи навреждане някому. Внимавайте с коментарите.

19-и. До обед сте провокирани да кажете нещо, за което следобед ще се извинявате. Подгответе се не само за нападение, но и за защита. Грижете се за вещите си и не предприемайте прибързани крачки към раздели. От обед до утре на обед съдбата отваря за вас вратичка към сдобряванията. Намерете начин да се извините. Тази вечер в 20 ч. 41 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей.

20-и. Днес и утре родените в първата дакада са в особено рискова и неблагоприятна позиция. Марс и Уран от Телец са в точна квадратура с Юпитер, Слънце и Сатурн от вашия знак. Бъдете готови на всякакви компромиси в името на семейния и професионален мир. От обед до утре на обед всяка грешка ще ви коства много и ще води до раздели и здравословни проблеми. Отложете пътувания.

21-и. Днес за всяка крачка или лична придобивка ще плащате с лихвите. Може да попаднете на хитри мошеници или да се предоверите в приятелските и роднински връзки. Ще работите за чужди интереси, ще отделяте от времето и парите си, за да обслужвате чужди цели и интереси. Не очаквайте награда за положените усилия. Една сделка може да се провали, планираните пътувания също.

22-и. Високо енергиен ден, в който трябва да се спазват правилата, да се избягва прекалената физическа и умствена активност и да не се прекалява с хапването и пийването. Поддържайте традициите, укрепвайте семейните връзки не наказвайте строго децата. Всеки търси начин да се изяви и даде най-доброто от себе си. Някой ще си излее и лошотията, но това ще пречисти връзките.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 16-17-и Луната е във вашия знак в съвпад с планетата на творческото вдъхновение Нептун. Ще ви хрумват блестящи идеи, с които може да привлечете бъдещо финансиране. 18-19-и са дни на интуитивни прозрения и контакти с чужбина. На 20-и се нанася удар върху конкуренцията ви. 21-и носи неочаквани печалби и придобивки, стъпвате на нова база. На 22-и изкачвате връх в кариерата.

16-и. Ден на полезни връзки и съюзи. Очертават се перспективни срещи и запознанства. Не отклонявайте покани. Препоръчително е да се ръководите от инстинктите и да тръгнете в посоката, която ви привлича. Не правете сметки, не се ограничавайте. Отдавайте значение на всяка мисъл и детайл при разговори. Ще усетите с някакво шесто чувство къде и при кого ви е мястото.

17-и. До обед се обаждат приятели от чужбина. Направете някои уговорки и планирайте съвместни инициативи. Едно предложение до утре на обед ще притесни партньорите ви и може да предизвика разправии. Мъчат ви ревност и тормозещи чувства. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Съдбата сбъдва благите ни пожелания. Една лъжа скоро ще се превърне в истина. Внимавайте.

18-и. Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Очертават се опити за изнудване и манипулация. Не започвайте нищо важно и не позволявайте да ви притискат с ултиматуми и прекалени изисквания. От обед до утре на обед започвайте само такава работа, която бързо ще приключите и ще си вземете парите. Дълготрайните проекти може да зациклят. Обличайте се топло.

19-и. Ставете изнервени и затормозени, разсеяни сте и може да забравите нещо важно. Не унищожавайте бележки и квитанции, ще ви потрябват. Може да се наложи да доказвате правотата и правото си. До вечерта скъсявате дистаниците и дано да е с подходящите хора. Очертават се емоционални пикове в настроението. Утре ви очакват печалби поради нечии загуби.

20-и. Денят стимулира силна емоционална реакция, която трудно ще се контролира. Спомнете си миналото и не повтаряйте старите грешки. Стимулирани сте да кажете нещо, което от доста време премълчавате. Ще сбъркате, днес не е време за изповеди. Всичко се възприема погрешно, а и трети лица ще се намесят и ще предизвикат конфликт. Каквото се развали, трудно ще се оправи.

21-и. До обед стойте на дистанция от хора, които се държат неадекватно, на знаят какво искат и опитват да ви притискат с претенции. Следобед ще намерите своето място на сила и може да направите добра и изгодна инвестиция. Ден на съзиданието и градежа. Подновете връзки, които прибързано сте прекратили в миналото. Дайте си втори шанс в любовта и започнете отначало.

22-и. Не отлагайте преговорите. Подпишете нови договори и уредете наемни отношения. Този ден носи придобивки и възможност да се подсигурите в  кризата. Постигате мечтания връх в кариерата или започвате нова дейност. Бавно и мъчително отлепвате от дъното и работата ви потръгва. Не се претоварвайте с несвойствена работа, погрижете се за близките, а вечерта се приберете с подарък.

Още по темата: Зодии

Подобни статии