Звездна прогноза на маг Розали за 13 - 19 юли: Съдбата дава рамо на Телеца, Стрелецът се къпе в лукс

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

 

Овен – време за промени

 

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и исконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство, дори там, където сте имали съмнения. Някаква невидима сила бди над вас и ще ви закриля през този период. Настъпва време на промени. Пътят е открит, възможностите са отворени. Прекрасен период за започване на нови проекти или работа.

  

Телец – точно в целта

 

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

 

Близнаци – сами си помогнете

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

 

Рак – не сте всесилни

 

Налага се да приемете, че не сте всесилни и че допускате грешки в преценките си. Обърнете внимание на самоконтрола си през този период. Вижте недостатъците си, вслушайте се в конструктивната критика на вашите близки. Страдате заради вашите прибързани и крайни постъпки. Осъзнайте се и се разкайте за неразумното си поведение. Вземете си поука от случилото се. Не повтаряйте старите грешки отново.

 

Лъв – пазете се от измами

 

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта, за да станете по-мъдри.

  

Дева – кипите от енергия

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията и непреклонността си пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

 

Везни – авантюри

 

Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и пълни с идеи. Предстоят авантюри и нови начинания. Съдбата ви помага да започнете на чисто. Идва краят на един период и новото начало на друг, който е още по-обещаващ.

 

Скорпион - реализация

 

Поставяте си високи цели. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на личните ви усилия и на упорития труд, който полагате през този период. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

 

Стрелец – близо до целта

 

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

 

Козирог – време за преоценка

 

Пълно объркване. Усилията ви са хаотични. Силната конкуренция прави борбата ожесточена. Губите контрол под влияние на напрежението. Нереализираните желания пораждат катаклизми и конфликти. Преценявате наново вашите методи и търсите подход. Оставате верни на каузата и се учите от грешките си. Трябва внимателно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите енергии право към целта. Иначе ви предстои пълно поражение на всички фронтове.

 

Водолей – съдбовни срещи

 

Внимавайте през този период. Възможно е да срещнете човек, който разполага с достатъчно власт, за да предизвика промяна в живота ви. Това е личност с авторитет, която е подсигурила мястото си, но продължава да прави опити да се изкачи нагоре. Това е човек, който може да е безскрупулен при осъществяване на амбициите си. Човек със силно присъствие, с опит зад гърба си, с остра аналитична мисъл

 

Риби – нов път

 

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Таро карта на периода - Седмица камъни

 

Предстои един неспокоен период. Внимавайте да не изпуснете главното и това да предизвика проблеми в бизнеса или работата ви. Пазете се от лоши инвестиции, депресия, банкрут, загуба на недвижим имот. Не е добре да правите каквито и да е сделки през този период. Ще чувствате една инертност и слабост в себе си, внимавайте да не превърнете това безсилие в жестокост или грубост. Приемете, че това е период, в който ще тъпчете на едно място и не предприемайте нищо. Внимавайте нещата, които сте постигнали и създали, да не се разрушат или загубят. Не се отчайвайте, изчакайте периодът да премине и продължавайте напред.

 

Камък на щастието - оникс

Цвят на щастието - жълт

Цифра на щастието - 12

 

 

 

Още по темата: зодии

Подобни статии