Звездна прогноза на маг Розали за 26 октомври - 1 ноември: Девата действа неочаквано

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – играйте тото

Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

 

Телец – положителни емоции

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, за да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

 

Близнаци – верни решения

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

 

Рак – бъдете уверени

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

 

Лъв – ново начало

Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и пълни с идеи. Предстоят авантюри и нови начинания. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Преодолявате пречките, благодарение на упоритостта си и силния дух.

 

Дева – бликате от енергия

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват през тази седмица.

 

Везни – следете враговете

Всичко се обръща срещу вас. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Връхлитат ви обстоятелства, които са извън вашия контрол. Ще имате опасения вследствие на кошмар или някакво видение. Внимателно наблюдавайте онези, които ви заобикалят, някой от тях се опитва да ви забие нож в гърба. Но вие имате сили да преодолеете несгодите.

Скорпион – в хармония

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

 

Стрелец – нова ера

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострени конфликти. Маските се свалят, конфликтите водят до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

 

Козирог – някой до вас

Внимавайте през този период. Възможно е да срещнете човек, който разполага с достатъчно власт, за да предизвика промяна в живота ви. Това е личност с авторитет, която е подсигурила мястото си, но продължава да прави опити да се изкачи нагоре. Това е човек, който може да е безскрупулен при осъществяване на амбициите си. Човек със силно присъствие, с опит зад гърба си, с остра аналитична мисъл.

 

Водолей - напредък

Изобретателността и упоритостта ви носят големи печалби. Успешно се справяте с предизвикателна и сложна ситуация. Трябва да сте по-търпеливи и въздържани, само така постепенно и методично ще премахнете пречките пред вас. Съсредоточете се върху всяка една задача. Изпълнението им една по една дава възможност за сигурен прогрес нагоре към по-големи висини.

 

Риби – скучно ви е

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си. Не виждате никаква възможност за подобрение, нямате никаква висша цел.

Знаци за 26 октомври – 1 ноември

Таро карта на периода – Еон

 Еон е картата на възраждането. През този период ни очаква обновление. Мракът отстъпва пред светлината, зараждат се нови събития и неща вследствие на положени от нас усилия. След дългото лутане и незнание по кой път да тръгнем осъзнаваме, че средата е най-доброто решение. Настъпва време за промени, изпълнени сме с възторг от това, че сме взели най-правилните решения. След обзелото ни отчаяние в предишни периоди сега настъпва време на обновление и надежда. Болката, която таим в душите си, излиза от нас и отстъпва пред удоволствието и радостта. Чувстваме се спокойни, можем да изразим всичко, което мислим. Това е период, в който хората отстояват правата си и се вдигат на митинги, за да заявят ясно позициите си. Предстои един емоционален период, през който висшите сили бдят над всички нас.

 

Камък на щастието - перла

Цвят на щастието - жълто

Цифра на щастието - 7

Подобни статии