Звездната прогноза на Маг Розали до 16 януари

Какво казват звездите за периода до края на седмицата - прогноза на маг Розали.

Овен: Повратен момент

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на Съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

 

Телец: Самота, мъка, страдание!

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

 

Близнаци: Не е време за нови връзки!

За вас сега не е времето за създаване на нови връзки. Наляга ви депресия, чувствата са емоционално изчерпани и губите вяра във всичко. Чувствате се нещастни, заради несподелена любов или изневяра. Усещате безпомощност и пропадате дълбоко в себе си. Възможно е да ви обземе самосъжаление и ревност. За щастие това е един период, който бързо ще отмине.

 

Рак: Живот на скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

 

Лъв: Науката е сила

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

 

Дева: Дискретност и прозорливост

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

 

Везни: Времето е спряло

Усещате, че каквото и да правите, нещата не се променят, а си остават същите. Действията ви не ви приближават към целта. Не можете да си намерите място. Иска ви се да промените нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква промяна, но чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, затова не сте спокойни. Обзел ви е песимизъм, защото не получавате това, което искате. Всичко изглежда някак объркано, но не се притеснявайте, скоро всичко само ще се подреди и ще тръгне във вярната посока. Политиците от тази зодия ще се чувстват в капан на мислите и действията си. По-добре нищо да не предприемат през този период.

 

Скорпион: Корабът пропуска вода

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

 

Стрелец: Ангелски наставления

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътят си. Съдбата е на ваша страна, само ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

 

Козирог: Хармония, почивка, покой

През този период ви очакват мир, баланс и хармония. Отдавате се на почивка и покой. Това е приятна отмора след усилената и добре свършена работа. Това е период на успокоение, в който истината трябва да бъде осъзната. Отдайте се на заслужената почивка, радвайте се на плодовете на вашия труд.

 

Водолей: Сънища наяве

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате различни емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

 

Риби: Краен материализъм

През този период нещата за вас изглеждат добре отстрани, но всъщност са поставени на нестабилна основа. Насочвате усилията си към незначителни неща и търсите символите на успеха, а не неговата същност. Проявявате огромни претенции и ненужна показност. Иска ви се да имате всичко, а всъщност нямате почти нищо. Изпаднали сте в краен материализъм, като желаете да предизвикате възхищение и завист в околните. Обземат ви неразумни желания, които всъщност са неосъществими. Обвзети сте от грешна преценка, самозаблуда и егоизъм. Внимавайте!

Още по темата: зодии

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  1021
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77