Звездната прогноза на маг Розали за 6 - 12 юли

Вижте какво вещаят звездите за периода 6 - 12 юли. Вашият гид в звездното пространство е маг Розали, която използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. 

Овен – нови сили

Начало на нов период. Прозренията създават нов поглед към целта. Получавате духовна сила и засилвате мисловната си дейност. Започвате ново начинание. Правите пробив и полагате стабилни основи за вашите бъдещи постижения. Усещате голям потенциал, ставате прозорливи, енергичността ви се увеличава. Ще постигнете успехи, благодарение на оригиналното си мислене. Следвайте гласа на интуицията си. За много от вас това може да е период за началото на многообещаваща връзка. Брак, плодовитост и съзидателност.

Телец – на верен път

Вдъхновение и ентусиазъм, нова посока и сила придобивате през този период. Поставяте началото на ново начинание. Отминалите събития ви дават надежда за по-добро бъдеще. Усещате, че сте на прав път. У вас се зараждат надежда, вяра и сила, които ще ви отведат към по-добро бъдеще. Следвайте добрите предзнаменования, които ще ви покажат верният път.

 

Близнаци – дарове на съдбата

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на съдбата ще ви съпътстват.

 

Рак – знаете как

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното ви настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Лъв – бъдете перфектни

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никой да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни! Не виждате никаква възможност за подобрение, нямате никаква висша цел.

 

Дева – добри резултати

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати.

 

Везни – напътствия свише

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

 

Скорпион – щастливи мигове

Радвате се на приятна атмосфера в дома и семейството. Споделяте добрия си късмет, който през тази седмица е ваш спътник. Някои от вас може да получат дълго чакано наследство. Други може да получат нови придобивки като награда за добре свършена работа. За всички вас обаче семейството остава най-важно. Споделете щастливите си мигове с всички членове от семейството.

 

Стрелец – увереност

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на сделки дава положителни резултати. Внимавайте - добрите ви маниери са поставени на изпитание!

 

Козирог – смело напред

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които взимате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

 

Водолей - кулминация

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострени конфликти. Маските се свалят, конфликтите водят до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

 

Риби – неочаквани придобивки

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

 

Знаци за 6-12 юли

Таро карта на периода – двойка чаши

Много страст, любов, единство и хармония ни очакват през този период. Мнозина ще открият сродната си душа. Възможност за нова романтична връзка или приятелство, перфектни любовни взаимоотношения. Ще се чувствате обсебени от любовта. Сега е времето за по-дълбоко обвързване и поемане на отговорности и задължения. Ще осъществите разбирателство, сътрудничество и партньорство - не само в любовен план, а това ще ви донесе нови идеи и възможности. Много подходящ период за годеж или брак.

 

 

 

Камък на щастието - смарагд

Цвят на щастието - розов

Цифра на щастието - 6

Още по темата: зодии

Подобни статии