Звездната прогноза на Тамара Глоба за 8 декември

Вижте какво казват звездите за 8 декември - техният преводач днес е Тамара Глоба.

Овен

Плановете ще се променят повече от веднъж през деня. Сутринта са вероятни спорове и недоразумения относно парите, както и пауза в бизнеса. Приятелите не могат да ви помогнат. Отложете покупките. Следобед ви предстои интересно общуване и пътувания в приятелска компания.

Телец

Сутринта са възможни спорове с ръководството, пречки в бизнеса и затруднения поради пари. Намалете разходите. Упоритата работа ще донесе успех вечерта. Бъдете много внимателни по време на шофиране.

Близнаци

Потопени сте в делата на семейството и децата. Сутринта може да се отменят пътуванията, но следобед пътищата ще са добри. Екипната работа ще донесе финансови резултати днес. Приятели отдалеч ще ви подкрепят морално и финансово.

Рак

Съсредоточете се върху здравето си, не губете енергия и пари за идеи, които трудно се реализират. Избягвайте контакт с неподходящи хора. Не се карайте с жени. Вършете полезна интелектуална работа, подобрявайте професионалното си ниво.

Лъв

Денят ще е свързан със семейни дела, общуване с близки и подготовка за празниците. Ще решавате творчески и социални проблеми, ще се срещате с интересни хора. В работата се редуват успехи и неуспехи. Погрижете се за вашето домакинство.

Дева

Денят е добър за работа, командировки с приятели и решаване на ежедневни въпроси, но по всички въпроси са необходими постоянство и търпение. Следобед се погрижете за ежедневието си, вкъщи, релаксирайте с любимите си хора. везни Не се карайте сутрин с любимите хора и се грижете за децата. Възможни са разходи за отдих и развлечения. Следобед ви очаква работа и почивка с приятели.

Скорпион

Участвайте в домакинските дела, помагайте на родителите, грижете се за жилищните въпроси. Следобед ще можете да се справите с много трудности. Ще пазарувате за дома и ще решавате проблеми.

Стрелец

Отложете пътуването за следобед. Ако вземете предвид интересите на околните, срещите и преговорите ще бъдат успешни. Грижете се за близки хора и роднини.

Козирог

Финансовите планове могат да бъдат разочаровани и трябва да отложите пътуването и покупките. Приятелите няма да могат да участват във вашите дела днес. Бъдете смирени в своите запитвания. Грижете се за децата.

Водолей

Бъдете внимателни към финансите, здравословните проблеми и хората около вас. Успех ви очаква в работата и ученето, както и в личните ви планове. Избягвайте авантюристи и съмнителни оферти.

Риби

Денят е изпълнен с въпроси за кариерата, текущи дела и лични планове. Зад гърба ви са съмнителни личности с гледки към вашия имот. Грижете се за любимите си хора. Бъдете внимателни по отношение на финансовите въпроси.

Подобни статии